StarKids

StarKids

(3)
 • Ilmainen toimitus yli 200€ tilauksiin (norm. 2,90€-19,90€)
 • Maksutavat: Verkkopankit ja luottokortit sekä Klarnan lasku, erämaksu ja tili
 • Toimitusaika normaalisti 1-3 arkipäivää
 • Palautusoikeus 14 päivää

  Starkids nettikaupasta lasten sisätossut ja muut lastentarvikkeet

  Starkids on monipuolinen kotimainen lastentarvikenettikauppa, josta löytyvät tarvikkeet niin imetykseen kuin pienen vauvan ja lapsen kanssa talosteluun. Vauvan tulo taloon aiheuttaa monenlaisia hankintoja, ja siksi on helppoa, että nämä kaikki hankinnat voi tehdä samasta kaupasta. Stardkids nettikauppa on perustettu juuri tätä asiaa silmällä pitäen: tavaroita ei tarvitse haeskella sieltä täältä, vaan kaiken löytää samasta paikasta! Netistä ostaminen on siitäkin helppoa ja mukavaa, että tuotevertailua on todella helppo ja nopea tehdä.

  Vauvalle kaikki tarvikkeet netistä

  Starkids nettikaupan valikoima on todella laaja: sieltä löytyy tarvikkeita aina raskausajasta lähtien. Raskausvyöt ja mahavyöt ja uimapuvut ovat varmasti ensimmäiset vauvaan liittyvät tarvikkeet, joita vauvaa odottavan perheen täytyy hankkia. Seuraavaksi onkin aika hankkia turvakaukalot, lastenvaunut, hoitoalusta, unipussi, makuupussi tai lämpöpussi vauvalle, untuvapussi, mikäli vauva syntyy talvella. Vauvan syntymän lähestyessä voi jo vertailla Starkids verkkokaupan valikoimaa kantoliinoista ja repuista, joita löytyy ainakin Manduca-merkkisenä. Myös vauvan vaatteita ja asusteita löytyy samasta kaupasta.

   

  Vauvan synnyttyä varusteiden hankkiminen vain kiihtyy aluksi. Imetykseen onnistumiseen ja miellyttävään imettämiseen on monta apuvälinettä, joita imettävät äidit suosittelevat todella lämpimästi tuleville äideille. Imetystyyny on todella hyvä oikean ja hyvän imetysasennon löytämiseen ja se säästää ennen kaikkea äidin niskoja ja hartioita. Imetyssuojat ja imetysliivit ovat ehdottoman tärkeitä käytännöllisyyden ja äidin mukavuuden kannalta.

   

  Starkids verkkokaupassa on itkuhälyttimiä parikin mallia Britton merkiltä. Itkuhälytin helpottaa äidin oloa kun vauva on päiväunilla ja vapauttaa äidin vaikka itsekin ottamaan nokoset.

  Lisää lastentarvikkeita lapsen kasvaessa

  Uusien lastentarvikkeiden hankinta ei pääsy vauva-aikaan, vaan lapsen kasvaessa tarvitaan turvaistuimia ja isompien lasten auton istuimia, uv-suojattuja aurinkolaseja ja tietysti kohta pian kerhotossut, joita Starkids nettikaupassa onkin aivan ihania tossuja! Lasten sisätossut valmistetaan nahasta Suomessa ja niitä on kymmeniä eri vaihtoehtoja erilaisella kuvalla: jäätelö, auto, bambi, tähti, keiju, robotti.... Näistä sisätossuista löytyy varmasti kaikille mieluisat!

   

  Katso Starkids verkkokauppaan sopivat alennuskoodit aina ennen ostosten tekemistä. Voimassaolevat alennuskoodit näet tältä sivulta pääkuvan alta.

  Starkids tilaus ja toimitus

  Starkids verkkokaupassa maksetaan joko verkkopankkissa, luottokorteilla tai Klarnan laskulla tai osamaksulla. Varsinkin suurempien ostosten tekemiseen, kuten lastenrattaiden ja sänkyjen ostamiseen, on ihan käytännöllistä käyttää osamaksua tai Klarnan tiliä ja maksaa ostos pois useammassa erässä.

   

  Starkids verkkokauppa tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelustaan: jos mahdollista, tuotteet lähetetään jo samana päivänä, jolloin parhaimmillaan ne on asiakkaalla jo seuraavana päivänä. Yleensä tuotteet tulee kuitenkin alle kolmessa päivässä.

  Starkids yhteystiedot

  StarKids

  Midasel Oy

  Martintie 24 C

  02270 Espoo

  ota yhteyttä:

  info@starkids.fi

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun