Lelut & lelukaupat netissä
Hong Kong

Hong Kong Lelukauppa

(5)
4.2 5 5 1
 • Kattava valikoima leluja
 • Nopeat jopa 24 tunnin toimitukset
 • Toimituskulut 4,90-14,90€
 • Ilmaiset toimitukset yli 150 euron tilauksiin Klubilaisille
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Klarnan lasku, tili ja osamaksu

  Hong Kong Lelukauppa on eittämättä yksi netin edullisimmista lelukaupoista. Hong Kong on tuttu monipuolisena tavaratalona, myös katukuvissa Etelä-Suomessa, mutta netissä se on tunnettu ennen kaikkea todella monipuolisesta valikoimasta, edullisista hinnoista ja erittäin nopeista toimitusajoista.

  Hong Kong lelukauppa netissä

  Hong Kong lelupuolelta löytyy monipuolisesti lelut ja vapaa-aikavälineet niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Esimerkiksi uima- ja hiekkaleluja kaupassa on laajasti, talvivarusteista taas pulkat, lumiskeitit ja liukurit on valikoimassa huikeilla hinnoilla. Myös kesäurheiluun ja vapaa-aikaan sekä pihaleikkeihin liittyviä välineitä, kuten palloja, pallopelejä ja ulkopelejä on helppo selata Hong Kongin selkeästä verkkokaupasta.

  Lelukaupasta ei välttämättä löydy yhtä monipuolisesti kauden suosikkileluja, kuin pelkkiin leluihin keskittyneestä lelukaupasta. Valikoiman korvaa usein kuitenkin hinta, sillä monesti Hong Kongin valikoimasta löytyy kuitenkin edullisimmalla hinnalla esimerkiksi Lego -rakennussarjat niin tytöille kuin pojille. Valikoimassa on kuitenkin ihan hyvä setti suosikkisarjoja, kuten Friends, Dublo ja Lego City -sarjoja.

  Lelukaupasta löytyy nuket ja nuken tarvikkeet niin rattaita, turvakaukaloita ja muita varusteita myöten. Hahmot ja figuurit, pehmolelut, pikkuautot ja muuta autot, vauvojen lelut, pelit ja soittimet sekä erilaiset rakennussarjat löytyvät niin ikään netistä.

  Hong Kong lelukaupan maksutavat ja toimitukset

  Monipuoliset maksutavat on nopean toimituksen ohella yksi Hong Kong verkkokaupan valttikortti. Kaupassa voi maksaa tavallisesti verkkopankissa sekä luottokorteilla mutta myös osamaksu on mahdollista Klarna Tilillä tai Osamaksulla. Näin suuremmatkaan hankinnat ei tuota ongelmia, sillä tilin tai osamaksun valitessaan saa valita myös sen, kuinka monessa erässä summan maksaa.

  Nettikaupan toimitukset tulevat kotiin ennätysajassa, 24 tunnin kuluessa parhaimmillaan, mikäli tuote on tilattu suoraan postiin. Kotiin tuotteen voi saada 1-3 päivässä. Paketti tulee joko Postin tai Matkahuollon pakettina ja toimituksen hinta riippuu paketin koosta, painosta sekä siitä, kuljetetaanko se kotiin saakka.

  Hong Kong Tavartalo

  Hong Kong Tavaratalot on suomalainen, vuonna 1989 perustettu erikoistavarataloketju. Hong Kong -verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälöitä on maassamme tällä hetkellä 22.

  Hong Kong Tavaratalot tarjoaa jäseneksi liittyneille asiakkaille Honkkari Klubin, josta asiakas saa monia etuja, alennuksia ja toiminnallisuuksia.

  Hongkong –verkkokaupasta ostaminen on luotettavaa ja turvallista. Verkkokaupalla on Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa –sertifikaatti. Hong Kong – verkkokauppa toimittaa tilaukset suoraan kotiin tai ostokset voi noutaa lähimmästä postista tai Matkahuollosta. Normaali toimitusaika on 1 – 3 arkipäivää.

  Hong Kong lelukaupassa on useita lelukategorioita ja lelumerkkejä. Joulun paras lahja löytyy helposti Hongkong –verkkokaupasta lahjakoneen avulla. Hong Kong lelukaupan tarjoama joulun toivelahja lapselle on Lego Friends, Lego City, Angry Birds, Brio hella, Monster High, Baby Born, kauko-ohjattava Ferrari, My Music World rumpusetti sekä Lego Duplo. Upea lahja on myös kampaus- ja meikki lelu, bensa –asemasetti, pehmohevonen ja Fisher Price –potta.

  Hong Kong lelukaupan verkkokaupasta ostaminen on helppoa, koska sopiva lahja löytyy hinnan, ikäsuosituksen, tuotemerkin, sukupuolen, tuotearvioiden ja tuotteen uutuuden perusteella.

  Hong Kong lelukaupan suosituimmat pelit ovat UNO-pelikortit, ilmakiekko pöytäpeli, Disney-peli sekä Stiga jääkiekkopeli. Hyvä lahja löytyy kaikenikäisille myös pehmoleluista ja eläimistä, joista suosituimmat ovat Angry Birds, Hello Kitty, Jewelpet, Chi Chi Love Tiny Walker –koira, Cars sekä perinteinen pehmonalle. Suosikkilahja nukeista, hahmoista ja tarvikkeista on Moshi Monsters hahmot, Baby Born, Mademoiselle ja Steffi –nukke sekä Flick Trix bike shop.

  Auto ja ajoneuvo on klassinen lahja lapselle. Suosikkilahjoja tänä jouluna ovat Majorette autopesula ja parkkitalo, R/C helikopteri, Brio junarata sekä Airfix. Lahja kotileikkejä varten löytyy kätevästi suosikkileluista, ja valikoimassa on Space lab, posliiniastiasto Vileda moppi ja harja sekä Brio allaskaappi.

  Koottavat lelut ovat kaikenikäisten suosikkilahjoja. Legoja löytyy Hong Kong leluista kaikenikäisille: Duplot alle 5-vuotiaille, peruspalikat yli 4-vuotiaille sekä erilaiset Legosarjat yli 5-vuotiaille, kuten Star Wars. Mahtava lahjaidea kouluikäiselle on Geoworld luuranko ja alle kouluikäiselle MegaBloks.

  Hong Kong lelukauppa tarjoaa luovalle lapsille soittimia, askartelutuotteita ja asuja roolileikkeihin. Pienelle muusikolle hyvä lahja on puinen kitara. Leikkikitaran saa myös Hevisaurus-teemalla. Lasten instrumentti valikoimasta löytyy myös soittokorurasia tai laadukas Muumi tai My Music World –soitin. Taiteilijanalku ilahtuu esimerkiksi Megasketcher tai Art & Fun aiheisesta piirustustaulusta, askarteluvihosta, tai Hama-helmistä. Roolileikkeihin Hongkong lelukauppa tarjoaa Nalle Puh, Ruusunen, Star Wars ja Batman –asut.

  Hong Kong lelukaupasta löytyy vauvalle turvallinen ja luotettava lahja. Vauvojen suosikkileluja ovat Fisher-Price puhelin, Lamaze helistimet ja Mauri Kunnas –aktiviteettilelu.

  Ulkoilu on tärkeää kaikille. Pieni lapsi liikkuukin luonnostaan. Kouluikäistä on usein jo kannustettava ulkoiluun. Tähän tarkoitukseen loistava lahja Hong Kong lelukaupasta onkin Stiga-rattikelkka.

  Kauko-ohjattavat ovat kaikenikäisten mielileluja. Hong Kong lelukaupasta saa monenlaisia kauko-ohjattavia. Yli 3-vuotiaan toivelahja on Brio junaratasetti. Yli 6-vuotiaan lahjapakettiin voi laittaa Rastar Ferrarin tai Pajeron. Silverlit helikopterit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille, ja niistä pitävät myös aikuiset.

  Hong Kong lelukaupan DVD-valikoimaan kuuluvat suositut Disneyn piirretyt. Disney DVD on hyvä lahja yli 3-vuotiaalle. DVD viihdyttää innokasta lahjansaajaa myös joulupukkia odotellessa.

  Hong Kong lelukauppa lyhyesti

  • Suomalainen, vuonna 1989 perustettu erikoistavarataloketju.
  • Laaja valikoima leluja ja merkkejä vauvaikäisestä ala-asteikäiselle.
  • Verkkokaupasta ostaminen on helppoa, luotettavaa ja turvallista. Nopea toimitus, kuljetus kotiin tai lähimpään postiin/Matkahuoltoon
  • Honkkariklubista etuja, alennuksia ja toiminnallisuuksia.
  • lelut.hongkong.fi


  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun