Hong Kong

Hong Kong Lelukauppa

54.2
(5)
 • Kattava valikoima leluja
 • Nopeat jopa 24 tunnin toimitukset
 • Toimituskulut 4,90-14,90€
 • Ilmaiset toimitukset yli 150 euron tilauksiin Klubilaisille
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Klarnan lasku, tili ja osamaksu

  TOP 50 lelut: Hong Kong

 • Hong Kong Lelukauppa on eittämättä yksi netin edullisimmista lelukaupoista. Hong Kong on tuttu monipuolisena tavaratalona, myös katukuvissa Etelä-Suomessa, mutta netissä se on tunnettu ennen kaikkea todella monipuolisesta valikoimasta, edullisista hinnoista ja erittäin nopeista toimitusajoista.

  Hong Kong lelukauppa netissä

  Hong Kong lelupuolelta löytyy monipuolisesti lelut ja vapaa-aikavälineet niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Esimerkiksi uima- ja hiekkaleluja kaupassa on laajasti, talvivarusteista taas pulkat, lumiskeitit ja liukurit on valikoimassa huikeilla hinnoilla. Myös kesäurheiluun ja vapaa-aikaan sekä pihaleikkeihin liittyviä välineitä, kuten palloja, pallopelejä ja ulkopelejä on helppo selata Hong Kongin selkeästä verkkokaupasta.

  Lelukaupasta ei välttämättä löydy yhtä monipuolisesti kauden suosikkileluja, kuin pelkkiin leluihin keskittyneestä lelukaupasta. Valikoiman korvaa usein kuitenkin hinta, sillä monesti Hong Kongin valikoimasta löytyy kuitenkin edullisimmalla hinnalla esimerkiksi Lego -rakennussarjat niin tytöille kuin pojille. Valikoimassa on kuitenkin ihan hyvä setti suosikkisarjoja, kuten Friends, Dublo ja Lego City -sarjoja.

  Lelukaupasta löytyy nuket ja nuken tarvikkeet niin rattaita, turvakaukaloita ja muita varusteita myöten. Hahmot ja figuurit, pehmolelut, pikkuautot ja muuta autot, vauvojen lelut, pelit ja soittimet sekä erilaiset rakennussarjat löytyvät niin ikään netistä.

  Hong Kong lelukaupan maksutavat ja toimitukset

  Monipuoliset maksutavat on nopean toimituksen ohella yksi Hong Kong verkkokaupan valttikortti. Kaupassa voi maksaa tavallisesti verkkopankissa sekä luottokorteilla mutta myös osamaksu on mahdollista Klarna Tilillä tai Osamaksulla. Näin suuremmatkaan hankinnat ei tuota ongelmia, sillä tilin tai osamaksun valitessaan saa valita myös sen, kuinka monessa erässä summan maksaa.

  Nettikaupan toimitukset tulevat kotiin ennätysajassa, 24 tunnin kuluessa parhaimmillaan, mikäli tuote on tilattu suoraan postiin. Kotiin tuotteen voi saada 1-3 päivässä. Paketti tulee joko Postin tai Matkahuollon pakettina ja toimituksen hinta riippuu paketin koosta, painosta sekä siitä, kuljetetaanko se kotiin saakka.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun