Lelut & lelukaupat netissä
Adlibris

Adlibris lelut

3.5 29 5 1
 • Ilmaiset toimitukset yli 39,90€ tilauksiin (norm. 2,90€)
 • Maksutavat: luottokortit, verkkopankit sekä Klarna-lasku ja erämaksu
 • Toimitukset 2-6 arkipäivässä
 • Toimitustavat: Postipaketti, kirje, Schenker ympäristöpaketti

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Adlibris -tuotteet.


  Alga
  Brio
  Disney
  Geomag
  Lego
  Lundby
  Melissa & Doug
  Paw Patrol
  Playmobil
  Shopkins


  Adlibis käsittää todella kattavan kirjavalikoiman lisäksi myös yli 3000 lelun lelutuotevalikoiman. Ablibris onkin oikea lahjakauppa, sillä sieltä saa lahjat koko perheelle tai vaikka koko suvulle kerralla, yhdestä ainoasta osoitteesta! Esimerkiksi joulun alla shoppailu on todella helppoa, sillä Ablibriksestä todella voi klikkailla ostoskoriin niin taaperon lelut, joulukoristeet, poikien Legot, tyttöjen nuket, teinien kirjat ja mummon virkkausohjeet...

  Ablibris on siis paljon enemmän kuin olet hoksannut ajatellakaan. Esimerkiksi lasten kutsuja järjestettäessä se on todella hyvä osoite shoppailla. Ablibriksessä on nimittäin todella hyvä valikoima kaikkea mahdollista kivaa somistetta ja tarviketta lasten synttäreille ja muihin juhliin: lautasliinat, mukit, pillit, pompomit, koristepallot, ilmapallot, viirinauhat, naamiot, kruunut jne... Näitä löytyy useilla eri teemoilla, kuten Frozen, Autot, Batman, Prinsessa, Monster High.

  Myös erilaisia varusteita roolileikkeihin löytyy todella paljon, naamioita ja rooliasuja. Löytyy prinsessat, viikinkiasut, ritariasut, batmanit, spidermanit, palomiehet ja muut sankarit, linnanneidot, erilaiset eläinasut jne.

  Leluja laidasta laitaan

  Ablibris on todella laaja lelukauppa, sillä sieltä löytyvät Legot, palikat ja muut rakennussarjat. Myös nuket ja nukkekodit, nukentarvikkeet, pehmolelut, taikuritarvikkeet, pelit ja leikit pihalle ja sisälle, vauvojen lelut, potkuautot, interaktiiviset lelut, vesilelut, pikkuautot ja muut ajoneuvot, lautapelit ja palapelit.

  Erityisesti Ablibliksestä löytyy tietysti lasten taiteelliseen aktivointiin sopivia tarvikkeita. Askartelu- ja piirustustarvikkeita, kokonaisia askastelupaketteja ja puuhakirjoja. Todella paljon kyniä ja muita tarvikkeita, suuria pakkauksia, jolloin nämä eivät heti lopu.

  Laaja valikoima lasten kirjoja

  Ablibris on siis alun perin ollut kirjakauppa. Siksi siellä on laajempi valikoima kirjoja kuin missään muussa netin lelukaupassa. Lastenkirjoja ja nuortenkirjoja, sekä klassikkoja, että tuoreimpia uutuuksia. Mauri Kunnasta, Risto Räppääjää, Ellaa, Veeraa, Harry Potteria.

  Pienille lapsille kuvakirjat ovat aina ihana lahja, aivan pikkuisille katselukirjat. Soivat laulukirjat ovat viime vuosien hitti. Näitä on jo todella monta erilaista laulukirjaa. Tällainen soiva laulukirja sopii lahjaksi eri ikäisille lapsille, vauvasta teini-ikäiseen.

  Ablibriksen verkkokaupassa on nopeat toimitukset, muutamasta päivästä viikkoon. Toimituskulut ovat edulliset, vain muutaman euron. Myös luotolla on mahdollista ostaa Klarnan palveluiden kautta. Ablibriksen erilaiset kampanjat kannattaa käyttää hyväksi, sillä silloin voi löytyä tuotteita todella edullisesta. Samoin alennuskoodeja kannattaa seurata.

  Kerro kokemuksesti Ablibriksen lelukaupasta alla olevalla lomakkeella!


  Siirry alkuun