Coolstuff

Coolstuff lelut

(0)
 • Yli 60€ ostokset ilman postikuluja (norm. 4,90€)
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, Klarna lasku ja Klarna osamaksu

  Coolstuff mainostaa olevansa netin hauskin kauppa! Ja ehkä tämä mainos ei niin kaukana olekaan todellisuudesta, sillä Coolstuffin valikoimassa todella on hauskoja tuotteita ja tavaroita, juuri sellaisia, joita et koskaan osaisi kuvitella olevan olemassakaan, saati jotaisi et koskaan löytäisi perusmarketin hyllystä!! Kun haluat löytää jotain erilaista tai hauskaa lahjaksi, Coolstuffista löydät sen varmasti, niin lapsille kuin aikuisillekin.

   

  Coolstuff on ruotsalainen yritys, joka pitää kortteeriaan Malmössä teollisuusalueella. Coolstuffilla on verkkokaupat Ruotsin lisäksi Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Coolstuffin sisäänostajat ostajat tuotteet suoraan Kiinasta ja muualta tuottajilta ja tehtailta. He kiertelevät jatkuvasti messuilla ja alan tapahtumissa haistelemassa uusimpia hauskoja juttuja ja tavaroita. Suomessa Coolstuffilla on oma toimisto ja maajohtaja, joten mikäli haluat tarkempaa tietoa yrityksestä tai tietyistä tuotteista tai sinulla on vinkata tuote joka ehdottomasti pitää olla Coolstuffin valikoimissa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

  Hauskat lahjat aikuisille ja lapsille

  Coolstuffissa tiedetään, miltä tuntuu ostaa lahjaa esimerkiksi nelikymppiselle naapurille, jolla on jo kaikki mitä tämä tarvitsee ja jos ei ole, hankkii sen kyllä itse. On aina todella äärimmäinen haaste löytää lahjaa tällaiselle! Lapselle löytyy aina joku lahja, mutta aikuiselle se on todella hankalaa. Coolstuffissa luotetaan tällaisissa tapauksissa huumoriin. Kaupassa onkin todella laaja valikoima hauskoja tuotteita erikoisista mukeista ja kodinkoneista uimarenkaisiin, miesten bikineihin ja vaikka jalkojen riippumattoihin...

   

  Coolstuff tarjoaa myös valmiita lahjaideoita, esimerkiksi lahjat lapsille, lahjat 18-vuotiaalle, lahjat 30-vuotiaalle, lahjat naiselle.. Valikoimassa on niin leluja kuin hauskoja käytännön esineitä ja turhakkeita, kuten koristeline vessaan. Niin, miksei tämäkin olisi hauska lahja nelikymppiselle?! Nelikymppinenhän viettää elämänsä stressaavinta aikaa ja vessassa saattaa vierähtää aina joku tovi...;)

   

  Coolstuffin suosituimpia tuotteita lapsille on esimerkiksi hauskat aterimet, jotka ovat kuin työkoneet. Myös jättisuuri, lautasenkokoinen, nallekarkki on todella hauska lahja lapselle! 3D kynät ovat uusinta uutta ja varmasti yksi tämän vuoden suosituimpia lahjoja, Coolstuffissa on 3D kynästä aikuiselle ja lapselle sopivat versiot, lapsen versio ei kuitenkaan ole lelu vaan ihan oikea 3D laite. Aikuiselle taas suosituimpia tuotteita on Nessie, eli dinosauruskauha, joka soppakulhossa tai kattilassa näyttää erityisen hauskalta, kun se kurkistaa sopasta korkealle ylös kuin Lochnessin hirviö...

  Coolstuff toimitus ja tilaus

  Coolstuff on toiminut jo vuodesta 1999, mutta Suomen markkinoilla se on ollut jokusen vuoden. Kaupasta on kuitenkin todella luotettavia kokemuksia jo, ja mikäli firma mietityttää aina voi soittaa Helsingin toimistoon ja kysyä asiasta Suomen maajohtajalta. Samasta numerosta voi kysellä yksittäisistä tuotteista, palautuksista, reklamaatioista ja mistä vaan.

   

  Coolstuffin tavarat toimitetaan Malmön varastolta, joten aikaa toimitukseen kuluu noin viikko. Toimituskulut ovat edulliset, vain 4,90 ja ilmaiset toimituskulut tulee yli 60 euron ostoksiin. Ostaa voi myös osamaksulla, sillä kaikki Klarnan palvelut ovat Cooldtuffin asiakkaiden käytössä.

  Coolstuffin alennuskoodit löydät tältä sivulta sekä tilaamalla nettikaupan uutiskirjeen.

   

  Katso myös muut lahjaideat lapsille:

  Ideat 3-5 vuotiaalle lapselle lahjaksi

  Ideat 6-8 vuotiaalle lapselle lahjaksi

  Ideat 9-16 vuotiaalle lahjaksi  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun