Lelut & lelukaupat netissä
Proshop

Proshop

(7)
3.3 7 5 1
 • Toimitusaika varastotuotteille 3-7 päivää
 • Toimitus 5€
 • Yritysasiakkaille yli 200€ toimitukset ilman postikuluja
 • Laaja valikoima LEGOja!

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Proshop -tuotteet.


  Alga
  Baby Born
  Brio
  Bruder
  Carrera
  Disney
  Geomag
  Hasbro
  Hot Wheels
  Kidz Delight
  Lego
  Mega Bloks
  Minions
  Nerf
  Paw Patrol
  Play-Doh
  Playmobil
  Ravensburger
  Revell
  Schleich
  Siku
  Soccerstarz
  Star Wars
  Tactic


  Proshop verkkokauppa on tanskalainen nettikauppa, joka myy pääasiassa kodin elektroniikkaa mutta myös leluja ja pelejä. Lelut ja pelit saa netistä tätä kautta edullisesti ja turvallisesti. Erityisen hyvä valikoima Proshopilla on Legoista - luonnollisesti, sillä onhan verkkokauppa tanskalainen.

  Lelut Proshopista

  Lelut ja pelit on suuri ja monipuolinen tuoteryhmä Proshopissa. Verkkokaupasta löytyy kauko-ohjattavat, helikopterit ja dronet, ajoneuvot, kilparadat, hahmot, leluatot, leikkikeittiöt, nallet ja pehmolelut, nuket, puulelut, rakennussarjat, robotit, vesileikit, leikkiaseet, barbit, puulelut, pienoismallit, rooleikit... Suosituimpia lelumerkkejä ovat laadukkaat Playmobil, BRIO sekä tietysti LEGO.

  Proshopissa on myös laaja valikoima erilaisia lautapelejä ja pihapelejä, joita voi leikkiä kaikenikäisten kanssa.

  Pelikonsolit netistä

  Erityisen monipuolisesti löytyy pelikonsoleita kaikilta merkeiltä: Nintendo, Microsoft X-box, Sony Playstation, Sega, Atari... Lisäksi löytyy suuri valikoima pelejä ja lisätarvikkeita ja muuta sälää. Pelejä ja pelikonsoleita ostettaessa kannattaa katsoa alennuskoodit ja tarjoukset tarkasti läpi, sillä vanhoja malleja ja vanhoja pelejä voi saada hyvillä tarjouksilla ja alennuksilla.

  LEGOt Proshopista

  Jos etsit Legoja netistä kannattaa ehdottomasti suunnata Proshopiin! Legoja todella löytyy täältä joka lähtöön: Lego City, Lego Duplo, Lego Friends, Star Wars, Creator, Architecture, Midstorms, Technic, Ninjago, Nexo Knights, MInecraft, Heroes, Disney, Ultra Agents, Chima, Juniors, Elves, Batman, Ideas... 

  Proshopissa myydään kaikkia tuotannossa olevia Lego-malleja ja tuotannosta poistuneitakin niin kauan kuin varastoa riittää. Valikoima on todella laaja, jos esimerkiksi hae Lego Minecraft tuotteita, kannattaa selata Proshopin valikoima! Proshopin lahjakortti on myös huikea lahja Lego-fanille, sillä täältä Lego-harrastaja voi tilata juuri sellaisia Legoja kuin tarvitsee ja haluaa.

  Proshop videot

  Proshop yhteystiedot ja asiakaspalvelu

  Proshop ApS

  Michael Drewsens Vej 22

  DK-8270 Højbjerg

  Denmark

  Puhelinnumero: +358 (0) 9 4245 4545


  Siirry alkuun