Babyshop

Babyshop

24.5
(2)
 • Suuri ruotsalainen lastentarvike ja lelukauppa
 • Ilmainen toimitus yli 100e tilauksiin (norm. 3,95 - 9,90€)
 • Toimitustapa: Postnord ja UPS
 • Toimitusaika 2-7 päivää, lisämaksusta 1-4

  Babyshop alennuskoodit

  Jopa 70% alennukset lasten vaatteista

  TOP 50 lelut: Babyshop

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Babyshop -tuotteet.
  Babyshop on ruotsalainen vuonna 2006 perustettu lastenmuotiin, lasten tarvikkeisiin ja leluihin erikoistunut verkkokauppa. Babyshop on ulkoasultaan viihtyisä ja kaunis ympäristö, jossa on kiva asioida. Verkkokaupassa tuotteet on kauniisti esillä, kuviin on panostettu ja joka paikassa on ihania, viihdyttäviä ja inspiroivia tunnelmakuvia. Babyshop todella on nettikauppa, jossa on myös visuaalisesti ilo asioida.

   

  Babyshopin perustivat Linn ja Marcus Tagesson reilut kymmenen vuotta sitten. Nykyään verkkokaupalla on myös kivijalkamyymälä Tukholmassa ja verkkokauppa itse toimii kaikissa Pohjoismaissa.

  Lastentarvikkeet ja lelut netistä

  Babyshop on täyden palvelun nettikauppa lapsiperheille. Pääasiassa sieltä löytyy lastentarvikkeita ja muotia, kuten lasten vaatteet aina 10-vuotiaalle asti, sekä tietysti kaikki mahdolliset päivittäiset tarvikkeet lastenvaunuista pyöräistuimiin ja kuolalappuihin.

   

  Verkkokaupassa on myös todella kiva valikoima erilaisia leluja ja sisustustarvikkeita lasten huoneeseen. Lelut ovat ihanan muodikkaita ja kauniita, kuten esimerkiksi Ferm Livingin ihanat värikkäät pehmot ja sisustustyynyt. Tällaiset ihanat yskityiskohdat kruunaavat kauniin mutta kodikkaan lastenhuoneen. Lelumerkkejä on myös muun muassa: Acne JR, Baby Dan, BRIO, Cam Cam, Chicco, Chloé, Elephant, Elodie Details, Ergobaby, ferm LIVING, Paw Patrol, Petit Bateau, Schleich, sebra, Skip Hop, Sophie The Giraffe, Suntoy, Teddykompaniet, The Bonnie Mob, The Tiny Universe, Tiny Love, Ubbi, Wheat, Wheely Bug, Vilac, Vinter & Bloom ja Zazu.

   

  Babyshop verkkokaupaasta löytyy tuhansia leluja, kuten ajettavat lelut ja kävelyn opettelu, lasten rooliasut, ensi- ja vauvalelut, hahmot ja seti, lelut lukemisen tueksi, nuket ja nukenkodit, paperitavarat, rakennuslelut ja palikat, soittimet, ulkoleikit, vesileikit, palapelit ja pelit, pehmolelut ja auto- ja vaunulelut.

   

  Suosituimpia leluja ovat esimerkiksi ihanat leikkiteltat, joita on muun muassa Ferm Livingillä. Leikkiteltoissa lapsi voi leikkiä mitä tahansa kotileikeistä poliisi ja rosvoleikkeihin. Samalla kaunis teltta toimii osana sisustusta ja tarvittaessa vaikka lapsen yömajana.

  Edulliset toimituskulut, ilmainen palautus

  Babyshopissa on todella edulliset toimituskulut, vain 3,95 euroa Suomeenkin! Ilmaiseksi tuotteet toimitetaan kun tilaus on yli 99 euroa. Tuotteet toimitetaan Suomeenkin jopa kahdessa päivässä, enimmillään viikossa.

   

  Tuotteet voi myös palauttaa ilmaiseksi, myös vaatteet ja kengät, 30 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuotepakkauksen saa avata ja tuotteeseen tutustua, mutta takaisinlähetettävä tuote täytyy olla täysin vahingoittumaton ja puhdas. Se tulee laittaa takaisin alkuperäiseen pakkaukseen. Alusalut, uima-asut, tutit, UV-tuotteet, korvakorut ja hiustarvikkeet tulee kuitenkin palauttaa avaamattomana hygieniasyistä.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun