Pinkorblue.fi

Pinkorblue

44.0
(4)
 • Yli 15000 tuotetta
 • Suuri saksalainen lastentarvike ja lelukauppa
 • Maksutavat: Paypal, Luottokortit, Klarna ja ennakkomaksu
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin (norm. 9,90€)
 • Toimitustapa: Postnord

  TOP 50 lelut: Pinkorblue.fi

  Lelumerkkiä klikkaamalla näet Pinkorblue.fi -tuotteet.
  Pinkorblue on saksalainen verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi 12 eri maassa. Pinkorblue lastentarvikekaupassa tuotteita on yli 15 000, eli valikoima on selvästi yksi Suomen laajimmista. Verkkokaupasta löytyy kaikki, mitä lapsiperheessä nyt saattaa tarvita vaipoista turvaistuimiin. Tuotemerkeissä on tuttuja laatumerkkejä sekä halpismerkkejä, muun muassa Maxi-Cosi, Cybex, Britax-Römer, Lego, Babybjörn, Brio, Pampers, Haba ja Philips Avent.

  Lastenvaunut ja turvaistuimet netistä

  Pinkorblue.fi verkkokaupasta löytyt todella valtava valikoima lastenvaunuja ja rattaita sekä turvaistuimia ja turvakaukaloita. Yhdistelmärattaat, perinteisen lastenvaunut, kaksos- ja sisarusrattaat, isompien lastenrattaat, tarvikkeet lastenrattaisiin... Lastenvaunuja ja tarvikkeita löytyy merkeiltä ABC Design, Britax Römer, Chicco, Concord, Cybex, Easywalker, Fillikid, gb, Hartan, Hauck, Jané, Joie, Kiddy, Knorr LA, Maclaren, Maxi Cosi, Moon, Osann GmbH, Peg-Perego, Quinny, Safety 1st ja TFK.

   

  Turvaistuimista on erityisen vaikeaa löytää juuri sopiva omaan tarpeeseen ja lapsen tarpeeseen. Pinkorblue verkkokaupassa on hyvin lokeroitu erilaiset turvaistuimet, mm.Jalustat / telakat, selkä menosuuntaan -istuimet, turvaistuimet 0–18 kg, turvaistuimet 15–36 kg, turvaistuimet 9–18 kg, turvaistuimet 9–36 kg, korokeistuimet, turvaistuintarvikkeet ja vauvojen turvakaukalot. Samasta kategoriasta löytyy myös pyöräistuimet, pyolkupyörän istuimet ja polkupyörän peräkärryt pienille ja isommille lapsille.

   

  Kantoliinat ovat tulleet viime aikoina yhä useamman pikkulapsen arkeen Suomessakin. Kantoliinojen valikoima on mielettömän laaja, siellä on myös kantoreppua, liina, kietaistavaa mallia, tuubimallia, kantorinkkaa... Näistä voi olla vaikea löytää omaan tarpeeseen sopiva kantolaite. Pinkorblue verkkokaupassa jokainen tuote on kuitenkin esitelty yksityiskohtaisesti ja selkeästi, mikä auttaa sopivan kantoliinan valinnassa!

  Lastenhuoneen sisustus ja lelut

  Kuten todettua Pinkorblue verkkokaupasta löytyvät kaikki tarvikkeet ja lelut niin vauvoille kuin kasvavillekin lapsille, sekä tietysti koko perheelle. Lastenhuoneen sisustukseen löytyy kaikki, sängyt, leluhyllyt, tuolit, pöydät, syöttötuolit, sitterit, lelukaaret, kalusteet ja tarvikkeet vauvan huoneeseen.

   

  Lelut on lajiteltu ikäryhmien mukaan, vauvojen lelut ovat verkkokaupassa erikseen ja isompien lasten lelut erikseen. Piirtämiseen ja askarteluun löytyy myös tuotteita, samoin kuin roolileikkeihin ja rakenteluihin. Muun muassa suositus Lego-palikat eri kooissa löytyy Pinkorblue verkkokaupasta.

  Tuotteiden tilaus ja palautus

  Pinkorblue verkkokaupassa tuotteet voi maksaa luottokortilla, pankkikortilla tai Klarnan laskulla. Yli 100 euron tilauksiin saa ilmaisen toimituksen, pienemmissä tilauksissa toimituskulu on 9,90€. Tuotteet toimitetaan 3-7 päivässä, eli enimmillään reilussa viikossa.

   

  Tuotteiden palauttaminen on täysin helppoa ja mutkatonta 14 vuorokauden ajan tilauksen vastaanottamisesta. MIkäli tuotteessa on virhe, siitä kannattaa heti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun