Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret vaatteet lapsille netistä

(1)
 • Vaatteet lapsille netistä
 • Ilmainen toimitus myymälään (Ei koske Oulun myymälää)
 • Toimitus: postiin tai pakettiautomaattiin 4,90€
 • Koitiinkuljetus Postin Express Flex palvelulla 11,90€
 • Toimitusaika 1-5 arkipäivää
 • Maksutavat: kaikki yleisimmät verkkopankit, luottokortit sekä Klarnan lasku ja erämaksu
 • Palautusaika: 14 päivää

  Lastenvaateliike Polar O. Pyret on perustettu Ruotsissa yli 40 vuotta sitten. Nykyään yritys toimii monessa eri maassa ja sillä on sekä kivijalkamyymälöitä, että verkkokauppoja.  Lastenvaatteissa Polar O. Pyret on keskittynyt laatuun, kestävyyteen sekä ekologisuuteen. Raidat ovat Polar O. Pyretin yksi tunnetuimmista tavaramerkeistä: raidallisia vaatteita valmistettiin jo 40 vuotta sitten ja edelleen raidat ovat muodissa. Lastenvaatteiden suosio pohjautuu myös siihen, että Polar O. Pyretin vaatteet ovat monikäyttöisiä. Unisex vaatteet kestävät sisarukselta toiselle ja yrityksen tavoitteena onkin, että laadukkaan lastenvaatteen tulisi kestää kolmen lapsen käyttö. Polar O. Pyret kannustaakin kierrättämään vaatteitaan lapselta toiselle. 

  Polar O. Pyret ulkovaatteet kestävät kulutusta

  Polar O. Pyret tunnetaan kestävistä ulkovaatteista, mistä kertoo esimerkiksi niiden runsas jälleenmyynti. Polar O. Pyret ulkovaatteet on valmistettu kestämään lapsen leikkiä ja temmellystä. Polar O. Pyret on keskittynyt erityisesti ulkovaatteiden toiminnallisuuteen. Kuoritakit ja -housut on suunniteltu liikkuville lapsille myös sadesäällä. Hengittävyytensä ansiosta kuorivaatteet ovat mukavat päällä ja niiden alle voi laittaa useampia kerroksia. Pelkät sadevaatteet toimivat tietysti hiekkaleikeissä tai muissa touhuissa, missä lapsi on paljon paikallaan, eikä hengittävyydestä ole samalla tavalla hyötyä. Vuonna 2015 lähtien Polar O. Pyretin vedenpitävät ulkovaatteet on valmistettu ilman PFC-yhdisteitä. Polar O. Pyret onkin vahvistanut vastuullisuuttaan lastenvaatteiden valmistuksessa. Kemikaalirajoitukset ja pyrkimys luomupuuvillan käyttöön, ovat osoituksena kasvaneesta vastuullisuudesta.

  Aluskerrastot ja välikerrastot tuovat lämpöä

  Polar O. Pyret on verkkokaupassa jaotellut pukeutumiskerrokset kolmeen: 1. kerros eli aluskerrastot, 2. kerros eli välikerrastot sekä 3. kerros eli ulkovaatteet. Vuodenaikojen vaihtelut ja kylmä talvi asettavat suuria odotuksia myös lastenvaatteille. Polar O. Pyret haluaakin opastaa verkkokaupassaan asiakkaita oikeanlaiseen pukeutumiseen. Aluskerrastot koostuvat merinovillaisista kerrastoista, teknisistä kerrastoista sekä fleece-kerrastoista, mitkä tuntuvat miellyttäviltä, hengittäviltä sekä lämpimiltä lapsen päällä. Vauvan jarruvillasukat ovat myös loistava esimerkki toimivasta lastenvaatteesta. 

   

  2. kerroksen merinovillahaalarit sekä windfleece-takit sekä fleecetakit ja -housut varmistavat sen, että lapsi pysyy ulkona lämpimänä. Windfleece-takki on yksi Polar O. Pyretin suosikkituotteista. Takkia voi käyttää sellaisenaan ulkoiluun, mutta sen saa näppärästi yhdistettyä myös kuoritakkiin, jos halutaan saada lisää lämpöä ja vedenpitävyyttä ulkoiluun. Windfleece-takki onkin tuote, jota voi käyttää ympäri vuoden.    Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun