KidsBrandStore

KidsBrandStore

(0)
 • Nopea 2-5 päivän toimitus
 • Ilmainen toimitus yli 64€ tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna osamaksu ja lasku

  KidsBrandStore on lastenvaatteiden verkkokauppa, josta löytyy merkkivaatteita lapsille ja erityisesti nuorille. Sporttiset ja samalla muodikkaat vaatteet ovat tällä hetkellä todella suosittuja nuorten keskuudessa. Laadukkaat merkit, kuten Gant, Ralph Lauren, Adidas sekä Peak Performance ovat hyvin edustettuina KidsBrandStoressa. Merkkivaatteissa laatu on yleensä hyvä, joten myös verkkokaupasta tilattaessa voi luottaa siihen, että tuotteen materiaali on hyvä ja kestävä. KidsBrandStoren tilaus tulee asiakkaalle yleensä 2-5 arkipäivän aikana. KidsBrandStoressa toimitusmaksu on 7€, mutta yli 64€ tilauksissa toimitus on ilmainen. 

  Lasten ja nuorten merkkivaatteita myyvä KidsBrandStore näkyy myös Instagramissa

  KidsBrandStore tulee näkyväksi vahvasti myös asiakkaidensa kautta. Instagramissa heillä on 98000 seuraajaa ja he etsivät aktiivisesti nuoria asiakkaita, joiden kanssa tehdä yhteistyötä. Kuvat nuorista pukeutuneena merkkivaatteisiin on näyttävästi esillä lisäksi KidsBrandStoren verkkokaupassa ja kuvat lisäävät varmasti vaatteiden kiinnostavuutta myös muissa lapsissa ja nuorissa. Lasten ja nuorten sporttinen tyyli on tällä hetkellä suosiossa, joten KidsBrandStore tarjoaa hyvät shoppailumahdollisuudet lasten merkkivaatteiden osalta. Hupparit, colleget, rennot t-paidat sekä farkut ovat niitä lastenvaatteita, joita voi käyttää päivittäin. Merkkivaatteet toimivat hyvin jatkuvassa käytössä, koska yleensä materiaali on laadukas. 

  KidsBrandStoren kohderyhmänä ovat erityisesti nuoret

  KidsBrandStoren lastenvaatteet ovat kokoa 120-180cm, joten aivan pienille lapsille verkkokaupasta ei löydy ostettavaa. Kenkämallistossa löytyy kokoja 35-41. Lisäksi KidsBrandStoressa on myynnissä asusteita, kuten pipoja, lippalakkeja, laukkuja ja kelloja. Nuorten merkkivaatteiden osalta valikoima on laaja, joten jos lapsi tykkää sporttisista merkkivaatteista, niin KidsBrandStore on verkkokauppa, josta löytyy varmasti ostettavaa. Lastenvaatteiden ale-tuotteita on myös hyvin tarjolla. Lisäksi asiakas voi helposti rajata tuotevalikoimaa esimerkiksi koon, värin, merkin tai malliston mukaan. KidsBrandStorella on kivijalkamyymälöitä Ruotsissa, mutta Suomessa tuotteita voi ostaa ainoastaan verkkokaupan kautta.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun