KidsPartyStore.fi

KidsPartyStore.fi

(0)
 • Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€ tilauksiin (norm. 5,90€)
 • Nopea 3-5 päivän toimitus
 • 180 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, laskut ja osamaksu

  KidsPartyStore.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman juhlatarvikkeita lastenjuhliin. Ruotsissa perustettu Hearts and Stars AB omistaa verkkokaupan, joka perustettiin vuonna 2009. Nykyään KidsPartyStoressa on yli 6000 tuotetta, joten juhlatarvikkeiden osalta valikoima on todella monipuolinen. KidsPartyStore.fi toimittaa tilaukset 3-5 arkipäivän kuluessa, joten lasten synttärit ovat äkkiä ideoitu ja koristeltu valmiiksi. KidsPartyStoresta löytyy kaikki tarvittava juhlien järjestämiseen, olipa kyse sitten babyshowereista, synttäreistä tai naamiaisista. 

  Valitse sopiva teema ja järjestä juhlat vaivattomasti KidsPartyStore.fi -tuotteilla

  Juhlien järjestäminen voi olla aikaa vievää, jos koristeita, ilmapalloja ja kakkukuvia pitää etsiä monesta eri paikasta. KidsPartyStore.fi ratkaisee ongelman sillä, että kaikki tuotteet juhlien järjestämiseen löytyvät nyt yhdestä kaupasta. KidsPartyStoren valikoima on selkeästi yksi alansa laajimmista, joten jokaiselle lapselle löytyy varmasti verkkokaupasta mieleisiä tuotteita. Ryhmä Hau, unicorn eli yksisarvinen ja Lego Ninjago ovat tällä hetkellä lasten keskuudessa todella suosittuja ja näillä teemoilla voi myös järjestää juhlat. Synttäreitä varten voi ostaa monenlaisia tuotteita: Värikkäät lautaset, joissa on lasten suosikkihahmo, jättikokoiset folioilmapallot samalla teemalla, pöytäkoristeet, juhlahatut sekä pienet lelut, jotka sopivat yllätysleluiksi esimerkiksi ongintaan tai aarteenetsintään. KidsPartyStore.fi -verkkokaupasta löytyy kaikkea mahdollista, halusipa sitten järjestää juhlat muutamalla koristeella tai muuttamalla kodin ovikoristeita myöten juhlahumuun. 

  Inspiraatio ja ideat syntyvät helposti selaamalla tuotteita KidsPartyStoressa

  KidsPartyStore.fi on verkkokauppa, jota selaamalla löytää varmasti inspiroivia tuotteita juhlien järjestämiseen. Tuotteita on saatavilla kutsukorteista lähtien. Osa tuotteista voi olla englannin- tai ruotsinkielisiä, mutta lastenjuhlat toimivat pääosin kuvien ja teemojen pohjalta. KidsPartyStore.fi tuotteet ovat hinnaltaan edullisia ja ilmainen toimitus tulee yli 80€ tilauksiin. Pienemmissä tilauksissa toimituskulut ovat 5,90€. Outletista voi myös tehdä löytöjä vielä edullisempaan hintaan.  

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun