Lelut & lelukaupat netissä
Synttärikuningas

Synttärikuningas

(1)
4.0 1 5 1
 • Ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€ tilauksiin (norm. 5,90€)
 • Nopea 3-5 päivän toimitus
 • 180 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, laskut ja osamaksu

  Synttärikuningas on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman juhlatarvikkeita lastenjuhliin. Ruotsissa perustettu Hearts and Stars AB omistaa verkkokaupan, joka perustettiin vuonna 2009. Nykyään Synttärikuninkaassa on yli 6000 tuotetta, joten juhlatarvikkeiden osalta valikoima on todella monipuolinen. Synttärikuningas toimittaa tilaukset 3-5 arkipäivän kuluessa, joten lasten synttärit ovat äkkiä ideoitu ja koristeltu valmiiksi. Synttarikuningas.fi kaupasta löytyy kaikki tarvittava juhlien järjestämiseen, olipa kyse sitten babyshowereista, synttäreistä tai naamiaisista. 

  Valitse sopiva teema ja järjestä juhlat vaivattomasti Synttärikuningas -tuotteilla

  Juhlien järjestäminen voi olla aikaa vievää, jos koristeita, ilmapalloja ja kakkukuvia pitää etsiä monesta eri paikasta. Synttärikuningas ratkaisee ongelman sillä, että kaikki tuotteet juhlien järjestämiseen löytyvät nyt yhdestä kaupasta. Synttärikuninkaan valikoima on selkeästi yksi alansa laajimmista, joten jokaiselle lapselle löytyy varmasti verkkokaupasta mieleisiä tuotteita. Ryhmä Hau, unicorn eli yksisarvinen ja Lego Ninjago ovat tällä hetkellä lasten keskuudessa todella suosittuja ja näillä teemoilla voi myös järjestää juhlat. Synttäreitä varten voi ostaa monenlaisia tuotteita: Värikkäät lautaset, joissa on lasten suosikkihahmo, jättikokoiset folioilmapallot samalla teemalla, pöytäkoristeet, juhlahatut sekä pienet lelut, jotka sopivat yllätysleluiksi esimerkiksi ongintaan tai aarteenetsintään. Verkkokaupasta löytyy kaikkea mahdollista, halusipa sitten järjestää juhlat muutamalla koristeella tai muuttamalla kodin ovikoristeita myöten juhlahumuun. 

  Inspiraatio ja ideat syntyvät selaamalla tuotteita Synttärikuninkaassa

  Synttärikuningas on verkkokauppa, jota selaamalla löytää varmasti inspiroivia tuotteita juhlien järjestämiseen. Tuotteita on saatavilla kutsukorteista lähtien. Osa tuotteista voi olla englannin- tai ruotsinkielisiä, mutta lastenjuhlat toimivat pääosin kuvien ja teemojen pohjalta. Synttarikuningas.fi tuotteet ovat hinnaltaan edullisia ja ilmainen toimitus tulee yli 80€ tilauksiin. Pienemmissä tilauksissa toimituskulut ovat 5,90€. Outletista voi myös tehdä löytöjä vielä edullisempaan hintaan.  


  Siirry alkuun