Lelut & lelukaupat netissä
Jollyroom

Jollyroom lelukauppa ja lastentarvikeliike

(4)
2.3 4 5 1
 • Pohjoismaiden suurin lastetarvikeliike
 • Toimitus postitse tai Smartpost automaattiin 5,90€
 • Yli 100€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Maksutavat: luottokortti ja Klarna lasku

  Jollyroom on Pohjoismaiden suurin lastentarvikkeiden verkkokauppa

  Jollyroom on verkkokauppa, josta löytyy hyvin lastentarvikkeita 0-12 -vuotiaille lapsille sekä monipuolinen valikoima äitiystuotteita. Jollyroom on toiminut vuodesta 2010 alkaen ja tällä hetkellä toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Norjassa ja Tanskassa. Jollyroom panostaa myös asiakaspalveluun ja he tekevät 365 päivän avointa kauppaa ja lupaavat tuotteilleen hintatakuun. Asiakaspalvelua tarjotaan puhelimitse tai sähköpostitse ja asiakkaalle pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Jollyroomin verkkokauppa on selkeä ja valikoimaa voi suodattaa kätevästi, mikä on järkevää, kun tuotteita on tarjolla niin laajasti. Ajankohtaisia tuotteita ja lastentarvike-uutuuksia on esitelty etusivulla, joten myös kausituotteet on hetkessä löydettävissä.

  Jollyroom tarjoaa leluja, vaatteita, sisustustavaraa ja vaunuja

  Jollyroomin valikoima on todella laaja ja verkkokaupasta löytyykin monenlaista lastentarviketta. Jollyroomin lelut sisältävät suosittuja uutuuksia esimerkiksi merkeiltä Shopkins ja Lego. Jollyroomista löytyy myös esimerkiksi sähköautoja, leluautoja, nukkeja ja pehmoleluja. Sisustustuotteiden valikoima tarjoaa lastenhuoneeseen monenlaisia vaihtoehtoja. Jollyroomin valikoima kattaa myös isommat huonekalut, kuten lastensängyt, syöttötuolit ja hyllyt. Lastenkalusteiden lisäksi Jollyroomin vahvinta osa-aluetta ovat myös lastenvaunut ja turvaistuimet. Kantoreput ja liinat, babysitterit ja itkuhälyttimet ovat lastentarvikkeita, joita hankitaan usein ennen vauvan syntymää. Jollyroom tarjoaakin kaiken tarvittavan yhdessä verkkokaupassa äitiystuotteiden, lastentarvikkeiden ja lasten vaatteiden osalta. Vauvaa varten on yllättävän paljon hankittavaa, joten asiakkaan kannalta on kätevää ostaa tuotteita yhdestä paikasta.  

  Jollyroom ja tarjoukset

  Jollyroomin verkkkaupassa on usein tarjouksia ja kampanjoita eri tuotteista tai tuoteryhmistä. Liittymällä sähköpostilistalle, asiakas saa tiedon tulevista Ale-kampanjoista suoraan sähköpostiin. Tarjoustuotteita on yleensä tarjolla rajoitettu määrä rajoitetun ajan, joten alessa kannattaa olla nopea. Jollyroomin tuotteiden hinnat ovat yleensä kilpailukykyisiä. Verkkokaupan outletista voi pongata tarjouksia ympäri vuoden. Yleensä sesongin jälkeen voi saada esimerkiksi pyöriä tai rattikelkkoja edullisesti, mutta outletista löytyy jatkuvasti myös vaatteita, huonekaluja ja leluja. 

  Jollyroom toimittaa lelut ja lastentarvikkeet kotiin tai postiin

  Jollyroom tekee yhteistyötä Postin kanssa, joten paketit toimitetaan joko postiin tai Smartpost -pakettiautomaatteihin. Jollyroomista on myös mahdollista saada kotiinkuljetus. Tuotteiden toimitusaika on 3-7 päivää ja yli 35 kg tuotteilla toimitus voi kestää myös 10 päivää. Jollyroomilla on 4 eri varastoa, joten tilaus voidaan lähettää useassa eri paketissa, mutta toimitus pyritään ajoittamaan niin, että paketit saapuvat suunnilleen yhtäaikaa. Tällä hetkellä yli 100 euron tilauksissa ei ole postimaksua ja muuten postimaksu on 5,90€. Kuitenkin kotiinkuljetus maksaa 19,90€, vaikka tilaus olisi arvoltaan yli 100€. Jollyroom ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle.   Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun