Lelut & lelukaupat netissä
Prisma lelut

Prisma lelut

(6)
 • Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus, S-Bonusta ja maksutapaetua ostoksista ja toimituskuluista, Tilauksten toimitukset mahdollista myös valita Prismaan (toimituskulut 0e), Lelukone helpottaa lahjojen valintaa

  Prisma on S-ryhmään kuuluva perheystävällinen hypermarketketju. Prisman valikoima on laaja, ja sen hinnat ovat pysyvästi edulliset. Ensimmäinen Prisma perustettiin 1972. Nykyään Prisma -kivijalkahypermarketteja on 62. Kesällä 2012 Prisma siirtyi palvelemaan asiakkaitaan myös nettikauppana.

  Prisma lelut –osaston valikoima on laaja. Lelu tai peli on osuva joululahja kaikille lapsille. Lelut ja pelit voi ostaa lahjaksi tai omaan käyttöön joko kivijalkahypermarketista tai tilata ne suoraan Prisma-verkkokaupasta kotiin tai lähipostiin. Jos lahjansaaja asuu kaukana, Prisma-verkkokauppa on kätevin tapa saada lahja suoraan lahjansaajalle. Lahja lähetetään suoraan lahjansaajan kotiin tai lähipostiin heti, kun se on maksettu. Tuotteen voi noutaa postikuluitta myymälästä. Prismassa on otettu huomioon myös juhlat, kuten joulu ja siihen liittyvät rahanmenot. Laskulla Prismasta saa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.

  Lapsen suosikkilahja on helppo ja nopea löytää Prisma lelut –sivustolta. Voit lelua tai peliä valitessasi rajata haun ikäsuosituksen, tyypin ja valmistajan mukaan. Oikean tuotteen löytymistä helpottaa myös valikko, jonka avulla voi rajata haun myydyimpiin tai parhaiten arvioituihin tuotteisiin. Lisäksi valikon avulla voi hakea tuotteen hinta- tai aakkosjärjestyksessä. Tuotehaku helpottaa oikean tuotteen löytymistä erityisesti silloin, kun ostokohteena on lahja.

  Prisma lelut –osastolla on otettu huomioon kaikenikäiset lapset ja erilaiset kiinnostuksenkohteet. Hyvä lahja vauvalle ja alle kouluikäiselle löytyy kehittävistä leluista ja askartelutuotteista sekä ulkoleluista. Joulun alla suosituin kehittävä lelu on Haba Muotonaulaustyömaa ja suosituin askartelutuote on Play-Doh –muovailuvahasarja. Tällä hetkellä suosituimmat leikki-ikäisen ulkoleikkivälineet ovat Muumi haavit ja superpallo. Taaperoiden suosikkivalinta sisä- ja ulkoleikkeihin ovat Plaston tuotteet.

  Legot ovat olleet jo vuosia lastensuosikkeja, ja ovatkin hyvä lahja minkä ikäiselle lapselle tahansa. Eläinlelut ja nuket kiinnostavat useimmiten tyttöjä, mutta saavat lahjapaketista paljastuessaan myös alle kouluikäiset pojatkin innostumaan. Jo vuosia lahjasuosikin kärkisijaa pitäneet Baby Born sekä Barbie ovat tänäkin jouluna monen lahjatoive. Myydyimmät pehmolelut ovat Muumi ja Ti-Ti Nalle. Pieni lahjansaaja iloitsee myös Prisman soittimista ja soittorasioista.

  Autoja ja kulkuneuvoja on perinteisesti pidetty poikamaisina leluina. Kuitenkin moni tyttö, erityisesti alle kouluikäinen, leikkii niillä mielellään. Tämänkin joulun suosikkimerkkejä ovat Plasto, BRIO ja Hot Wheels .

  Liikkuvaiselle lapselle Prisma lelut –osasto tarjoaa leluja toimintaleikkeihin ja roolileikkeihin. Loistava lahja leikki- ja ala-asteikäiselle lapselle on keräily– tai rakennussarja. Muumitalo, My Little Pony ja Spiderman ovat olleet lasten lahjauosikkeja jo pitkään. Geomag, Zoob ja Meccano ovat erityisesti kouluikäisten lasten suosiossa.

  Seurapelit ovat hyvä lisä piristämään perheen arkea tai mahtava lahja lapselle tai koko perheelle. Prisma lelut –sivun seurapelivalikoimassa on elektronisia pelejä, lauta- ja korttipelejä, palapelejä ja muita pelejä.

  Hyvä lahja kouluikäiselle löytyy elektronisista peleistä. Tämän hetkisiä elektronisia pelisuosikeita ovat Flash ja Angry Birds. Lauta- ja korttipeleistä lahja löytyy kaikenikäisille, myös aikuisille ja koko perheelle. Tällä hetkellä Prisman suosituimmat lauta- ja korttipelit ovat Angry Birds On Thin Ice ja Richard Scarry Touhula lautapeli. Palapeli on kestosuosikkilahja erityisesti pienille lapsille. Kirjaliton Muumit sekä Mauri Kunnas ja Ti-Ti Nalle ovat tämän hetken myydyimmät palapelit. Joulun suosikkilahja on myös peliklassikko Plasto Sammakkopeli sekä Stiga-jääkiekkopeli.

  Prisma lelut  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun