Lelut & lelukaupat netissä
Ellos lelut

Ellos lelut

3.9 14 5 1
 • 14 päivän palautusoikeus
 • Ellos-tili mahdollistaa ostosten maksamisen erissä
 • Visa ja Mastercard korteilla maksaminen onnistuu
 • Toimitusmaksut alle 20 kg tuotteissa 5,20-9,50€ 
 • Ei tue kaikkia yleisimpiä verkkopankkeja

Suosituimmat lelut: Ellos lelut

 • Lelumerkkiä klikkaamalla näet Ellos -tuotteet.


  Alga
  Bamse
  Barbapapa
  Barbie
  Batman
  Bestway
  Bratz
  Brio
  Dickie
  Disney
  Fisher-Price
  Geomag
  Happy Baby
  Hasbro
  Hello Kitty
  Intex
  Jabadabado
  Kids Concept
  KidzzFarm
  Lego
  Lundby
  Micki
  Minions
  My Little Pony
  Nerf
  Paw Patrol
  Play-Doh
  Playgro
  Playmobil
  Pokemon
  Quercetti
  Scalextric
  Skip Hop
  Smurffit
  SpyX
  Stiga
  Tactic
  Teddykompaniet
  Tomy
  Turtles
  TY
  Vikingtoys


  Ellos on vuonna 1947 perustettu ruotsalainen postimyyntiyritys. Suomessa Ellos aloitti toimintansa vuonna 1987. Ellos nettitavaratalo ja sen leluosasto avautui vuonna 2006 Ellos verkkokauppa on helppokäyttöinen ja selkeä. Ellos nettitavaratalo tarjoaa lelujen lisäksi laajan kirjon tuotteita koko perheelle. Nettitavaratalo tarjoaa myös useita eri maksumahdollisuuksia. Voit maksaa laskusi luottokortilla, verkkomaksulla tai Ellos-tilillä osissa tai käteisellä noutohetkellä. Erityisesti joulun aikaan on kätevää, että laskut saadaan jaetuksi osiin, ja maksu onnistuu jopa 36 kuukauden maksuajalla.

  Ellos lelut –sivustolta löytyvät kaikki joulun hittilelut vauvasta vaariin. Vauvojen leluvalikoima kattaa mm. Micki, Brio, Muumi ja Fisher Price –leluja. Vauvaleluvalikoimasta löytyvät mm. kestosuosikit Brion Hakka tai palikkalaatikko sekä erilaisia kehittäviä jumppaleluja.

  Kaikenikäiset iloitsevat STIGA Play Off –jääkiekkopelistä. Tämä lahja ostetaankin usein jo vauvalle perheen isän toimesta. Siitä riittää iloa koko perheelle moneksi vuodeksi. Hyvä lahjaidea leikki- tai kouluikäiselle on tämän vuoden suosikki Stigan Snow-kick –suksipotkulauta.

  Ellos lelujen valikoimasta löytyy suuri määrä erilaisia autoja ja kulkuneuvoja. Tarjolla on mm. Autot- mönkijöitä taaperolle, Salama McQueen sähköautot leikki-ikäiselle ja Scalextric-autorata kouluikäiselle. Valikoimassa on myös Brion junarata, suuri määrä erilaisia laadukkaita Viking Toys –työkoneita, kuten kuorma-autoja, traktoreita ja kaivinkoneita.

  Joulupukin konttiin toivotaan usein myös Legoja. Ellos lelujen legovalikoima on erittäin kattava. Sieltä löydät niin Lego Basic –peruslegot, Lego Ninjagot, Star Wars – legot, Cars- legot, Lego Heroicat, kuin pienempien lasten Dublotkin. Myös huippusuositut Lego City ja Lego Friends –sarjat löytyvät Ellos lelut –valikoimasta. Pehmolelu on lahja, josta iloitsevat kaikenikäiset. Ellos lelut –sivustolta löytyy iso valikoima pehmoleluja. Tarjolla on Nalle Puh hahmoja, suosittuja Muumi -pehmoleluja sekä Peppi- ja eläinpehmoja.

  Ellos Lelut tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia nukkekoteja. Valikoimasta löytyvät sekä huippusuositut Barbie tai Peppi –nukkekodit että laadukkaat Lundby- nukkekodit, joihin on saatavilla erilaiset huonekalut, sisustustarvikkeet, astiastot sekä asukkaat – kaikki ruotsalaista huippulaatua. Lundby nukkekotiin löydät vaikka nukkelapsille tarkoitetun hiekkalaatikonkin. Lundby nukkekoti on takuuvarma suosikkilahja nukeista pitävälle lapselle.

  Kotileikit ovat lasten suosikkeja. Loistava joululahjaidea on esimerkiksi Muumimamman teeastiasto tai Micki-työkalupakki. Ellos lelut tarjoaa paljon erilaisia keittiövälineitä, työkaluja ja kodinkoneita kotileikkeihin.

  Ellos lelukaupasta löytyy naamiaisasujakin. Ellos lelut –osastolta saa kokin asusteet ravintolaleikkeihin sekä upeat prinsessamekot, Pepin asusteet tai vaikka Eemelin mössykkä. Hurjemmalle löytyy esimerkiksi Spiderman–naamari.

  Sadepäiviinkin joutuu joskus varautumaan, ja siihen oiva lahja on palapeli, muistipeli, askartelusetti tai lautapeli. Ellos lelut tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia muisti- ja palapelejä eri ikäisille lapsille, kuten Autot, prinsessa, Spiderman, tai Tähtien Sota –palapelejä sekä muistipelejä. Lisäksi yli 200-osainen askartelusetti jaksaa kiinnostaa vähän isompaakin lasta. Aika kuluu mukavasti askarrellen, piirtäen ja muovaillen.

  Ulkoleikkeihin on tarjolla suksia, rattikelkkoja, lumella kulkevia potkulautoja, polkupyöriä, skeittilautoja ja leikkitelttoja. Lisäksi Ellos nettitavaratalosta saat ostettua jopa liukumäen omalle pihallesi. Eikä kannata unohtaa pukinkontista STIGAN minitennissettiä, salibandymailoja tai sulkapallovälineitä. Niistä löytyy iloa aina leikki-ikäisestä ala- tai yläasteikäiseen asti.

  Ellos lelut – sivustolta ostaminen on vaivatonta ja riskitöntä. Ellos lelut tarjoaa tuotteilleen 14 päivän tutustumisoikeuden. Jos tuote ei olekaan sopiva, Ellos lupaa palauttaa rahasi 100 %:sti. Mahdolliset virheet tuotteissa korvataan myös edellä mainitun 14 päivän aikana.

  Ellos lelukauppa lyhyesti

  • Ruotsalainen Ellos perustettiin 1947. Verkkokauppa aukesi 1996.
  • Laaja leluvalikoima lapsille vauvoista ala-asteikäisiin. Pelejä ja palapelejä kaikenikäisille.
  • Asiakkaan palkitsemisjärjestelmä
  • Ostaminen vaivatonta ja riskitöntä
  • Ellos-tili mahdollistaa isojenkin ostosten maksamisen erissä.
  • Verkkokaupan osoite on www.ellos.fi


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  4/ 5
  Valikoima vain parantunut vuosien saatossa. Kalliimpien tuotteiden kohdalla kannattaa hyödyntää hyviä alennuksia. Tilaukset tulevat nopeasti.
  4/ 5
  Ellokselta tilaukset ovat aina tulleet ajallaan ja lähimpään valintataloon. Ei moitittavaa! Peruutukset toimii ja koko systeemi on varsin näppärä, kiitos :D

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun