Boostep lelut

Boostep lelut

(3)
 • Kirjekokoiset postitukset ilman postikuluja esim elokuvat ja cd:t
 • Isompien tilauksien toimitusmaksu 5,95 euroa
 • Yleisimmät maksutavat

  Boostep on suomalainen kansainvälisesti toimiva verkkokauppa, jota ylläpitää vuonna 2006 perustettu Booste Oy. Myyjänä toimivat Booste Oy ja sen yhteistyökumppanit.

  Boostep lelut –sivuston valikoima on laaja, ja se painottuu leluihin. Sivustoa on helppo käyttää. Eri hakukriteerien perusteella sivustolta on helppo löytää loistava lahja jouluun tai muuhun juhlaan. Lelua voi etsiä tuotemerkin, nimen, suosituimmuuden tai hinnan mukaan. Lisäksi sivustolta löytyvät erikseen uutuudet, valikoimaan tulossa olevat tuotteet sekä tarjoustuotteet. Jos asiakkaalla on kiire löytää sopiva suosikkilahja, palvelun voi valita näyttämään vain heti varastosta löytyvät tuotteet. Sivustolle on laitettu myös Joulun ykkösvallinnat 2012 –sivu, josta joulun suosikkilahja on helppo valita. Sivustolta löytyy myös Joulun lautapelit 2012 – sivu.

  Boostep lelut –sivustolta löydät mm. ulkolelut, ekologiset puulelut, oppimislelut , kauko-ohjattavat lelut, tiedelelut, taikurinsetit sekä ikuiset lahjasuosikit kaikenikäisille: pehmolelut. Niistä tämän joulun suosikkilahja on Lalaloopsy. Autorata on niin lapsen kuin aikuisen mielilahja. Scaletrix on loistava lahja isommalle lapselle ja aikuiselle harrastajalle. Cars 2 –sarjan rata taas on sopivampi pienemmälle lapselle. Joulun paras lahja autot ja kone –kategoriassa on alle kouluikäiselle tai alaluokkalaiselle Cars 2 sekä Junior Drivers ja Junior Construction –sarjojen tuotteet. Brion tai Chuggingtonin juna tai junarata on kaikkien juhlahetkien lahjasuosikki vauvasta ala-asteikäiseen.

  Erilaiset eläimet ja figuurit ovat hyvä ostokohde, koska ne sopivat sekä lastenhuoneen koristeeksi että leikkiin. Suosittuja figuureja ovat Littlest Petshop, Racing Miku ja Nalle Puh –figuurit, joita suosivat pääsääntöisesti tarha- ja ala-asteikäiset tytöt. Poikien vastaava suosikkeja ovat Cars 2, Pokémon ja The Avengers. Tytön toivelahja löytyy todennäköisesti eläinhahmoista, joista suosituimmat ovat Gee Gee Friends ja Hello Kitty. Boostep lelut –sivustolta löytyy keräilijöille harvinaisempia ja arvokkaampia keräilyfiguureita.

  Boostep lelut –sivustolta löytyy leluja myös vauvoille ja taaperoille. Kestävät ajoneuvot ilahduttavat kaikkia taaperoita. Happy Baby ja Hello Kitty Baby –puuhalelut tai touhumatto pitävät vauvan tyytyväisenä hänen harjoitellessaan lihaskoordinaatiota. Taaperon suosikkileluja ovat vedettävät ja työnnettävät eläinhahmot. Hampaita saavan vauvan rauhoittaa Nalle Puh puruhelistin. Isompi vauva tai taapero leikkii mielellään Muumi-aiheisilla palikoilla ja hahmoilla.

  Kotileikit kiinnostavat kaikkia alle kouluikäisiä lapsia. Tytöillä kiinnostus kotileikkeihin jatkuu vielä ala-asteikäisenä. Pitkäaikainen lahjatoive on keittiöleikkisetti tai lelukodinkone. Kotileikkeihin kuuluvat vauvanuket, joista suosituin on Baby Born. Leikkinukke auttaa myös odottaessa pientä sisarusta tottumaan siihen, millaista on, kun vauva tulee perheeseen. Boostep lelut –sivuston nukketarjonta on hyvin monipuolinen. Suosikkituote on Monster High.

  Legot ovat innoittaneet kaikenikäisiä vuosikymmeniä. Boostep lelut –sivuston Legotarjonta on monipuolinen. Perinteisten LEGO Duplojen sekä rakennus- ja Technics –sarjojen rinnalla on uusia tulokkaita, kuten vauhdikas LEGO Ninjago isommille lapsille, LEGO Cars pienemmille lapsille sekä Lego Creationary –peli. Boostep lelut –sivustolta löytyy myös legoharvinaisuuksia keräilijöille.

  Boostep lelut –sivuston rakennussarjatarjonta on laaja. Rakennussarjat kiinnostavat kouluikäisiä lapsia, erityisesti poikia. Suosituin lahja koululaiselle löytyy Halo Mega Bloks Construction Set –sarjasta. Transformers ja Magnext –sarjat sopivat myös hieman alle kouluikäiselle. Boostep lelut –sivustolta saa myös isoille lapsille tarkoitettua Cobi-sarjaa sekä pienten lasten Sevi-sarjaa.

  Boostep lelut lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Lautapelaaja4
  Hyvä valikoima erilaisia lautapelejä. Tullu tilattua tuolta jo useampi!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun