Lelut & lelukaupat netissä
On24 lastenmaailma

On24 lastenmaailma

(5)
3.4 5 5 1
 • Tuotteilla 14 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Klarnan lasku, tili ja osamaksu
 • Myös isoja tuotteita kuten leikkimökkejä ja trampoliinejä

  On24 lastenmaailma alennuskoodit

  Rekisteröitymällä saat 10€ shoppailurahaa

  Suosituimmat lelut: On24 lastenmaailma

 • Lelumerkki� klikkaamalla n�et On24 lastenmaailma -tuotteet.


  Angry Birds
  Baby Born
  Barbie
  Bratz
  Brio
  Chicco
  Disney
  Hello Kitty
  Hot Wheels
  Kidkraft
  KidzzFarm
  Little Tikes
  Littlest Pet Shop
  Monster High
  My Little Pony
  Plasto
  Smoby
  Spiderman
  Tactic
  TY


  On 24 Sisustus Oy on vuonna 2004 perustettu verkkokauppa. Yrityksen toiminta perustuu lyömättömään tuotevalikoimaan, ystävälliseen asiakaspalveluun ja edulliseen kotiinkuljetukseen. On24 verkkokaupalla on asiakkaan palkitsemisjärjestelmä. Sivustolle liittymisestä, jokaisesta ostoksesta ja verkkokauppaan tuodusta asiakkaasta palkitaan.

  On24 verkkokaupan nettiluotto tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden osamaksuun. Esimerkiksi joulun aikaan useiden lahjojen ostamisesta syntyvä kertakustannus saadaan jaettua useammalle kuulle.

  Sivustolta saa lelut, pelit ja soittimet. Pienemmille lapsille sopivat pehmolelut, interaktiiviset eläimet ja keinueläimet. Vauvalle löytyy laaja tuotevalikoima luotettavista merkeistä, kuten Hello Kitty, Britton, Chicco ja Label.

  Täydellinen lahja koordinaatiota harjoittelevalle lapselle on Kidzzfarmin eläimenmuotoinen hyppylelu, työkalupenkki Mestari tai klovnialusta. Perinteinen keinuhevonen on mahtava lahja taaperolle, ja lahjasta on iloa pitkään. Taaperosta aina ala-asteikäiselle sopiva lahja on keppihevonen. Hyvä lahjaidea on myös kauko-ohjattava dinosaurus tai Spiderman-naamio.

  Pehmolelu on lahja, josta iloitsevat kaikenikäiset. On24 lelut –sivustolta löytyy iso valikoima pehmoleluja eri ikäisille lapsille. Tarjolla on Disneyn klassikkohahmoja, suosittuja Fisher Pricen pehmoleluja sekä Keel toy, Lotte ja Podgeys –hahmoja.

  On24 lelut myy yli kaksivuotiaiden lasten leikkeihin suosittua Caterpillar CAT –sarjaa työmaaleikkeihin sekä Ecoiffier-sarjaa kotileikkeihin. Kotileikkejä varten On24 lelut tarjoaa nukkeja, nukenrattaita, leikkikeittiöitä, astiastoja, nuken sänkyjä ja syöttötuoleja sekä nukkekoteja. Tuotteet ovat tunnettuja ja turvallisia merkkejä, kuten Baby Born, Britton, Smoby, Pablo, Casdon ja KidKraft.

  Kidkraftin puinen lelusarjakeskus on loistava lahja sekä pojalle että tytölle. Tässä taaperollekin sopivassa, monipuolisessa lelukeskuksessa yhdistyvät koti- , auto – ja sankarileikit. On24 lelut –sivustolta saat myös suositut Bratz–nuket.

  Ulkoleikkeihin on tarjolla vesi– ja hiekkamyllyjä sekä Hello Kitty –pyramidi. Mylly on osuva lahja myös talvella, koska lapsi saa siitä oivan kylpylelun. Mylly on hyvä lahja taaperoikäiselle, mutta myös jo esikoulu – ja ala-asteikäinenkin lapsi nauttii vesi- ja hiekkaleikeistä

  Hurjapäille on tarjolla Spiderman-leluja ja Nerf vesi- ja leikkipyssyjen lisäksi kaksi vuotta täyttäneille sopivia Injusa akku- ja sähköautoja sekä mönkijöitä . Yli 10 – kuukautiselle lapselle voi ostaa monipuolisen Kenguru-pyörän ja 1,5 - vuotiaille Little Tikes potkuauton tai kolmipyörän.

  Pienille taitelijanaluille sopiva lahja löytyy On24 lelut –sivuston soittimista ja piirustustarvikkeista. Tarjolla on pienille sopivia soittimia, muovailuvahapakkauksia, leikkimattoja sekä hauskoja, erimuotoisia piirustustauluja – ja mattoja. Valmistajina ovat mm. luotettavat ja turvalliset Hasbron, K’s Kids ja Smoby.

  Pelit ja palapelit ovat kaikenikäisten kestosuosikkeja. On24 lelut tarjoaa korkelaatuisia Ravensburgerin palapelejä kaikenikäisille. Pelivalikoimasta löytyvät mm. Tacticin suosittuja Angry Birds ja Orchards –pelejä sekä lukemista ja laskemista opettavia pelejä.

  On24 lelut muistaa valikoimassaan myös koottavien lelujen, leluautojen ja lelutyökalujen ystäviä. Tarjolla on pienillekin lapsille sopivia Simban autoja sekä hieman isommalle lapselle KidKraftin junaratapöytä, My Little Pony –junarata sekä paloasema, autotalli ja sisäleikkeihin sopiva Ossy leikkimökki. Isompiakin lapsia ja lapsenmielisiä kiinnostava lelu on kauko-ohjattava Ferrari tai rekka.

  On 24 lelut –sivustolta ostaminen on vaivatonta ja riskitöntä. On24 lelut tarjoaa tuotteilleen vähintään vuoden takuun sekä 14 päivän tutustumisoikeuden. Jos tuote ei olekaan sopiva, On24 lelut lupaa palauttaa rahasi 100 %:sti.

  On24 lelut lyhyesti

  • On24 lelut on suomalainen ja perustettu vuonna 2004.
  • Laaja valikoima leluja vauvoista ja ala-asteikäisiin. Pelejä ja palapelejä kaikenikäisille.
  • Asiakkaan palkitsemisjärjestelmä
  • Ostaminen vaivatonta ja riskitöntä
  • Nettiluotto mahdollistaa isojenkin ostosten maksamisen erissä.
  • Verkkokaupan osoite on www.on24.fi


  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun