Iso Ratsuhevonen Lightning
337,70€
Keinuseepra
67,43€
Iso Ratsuhevonen Thunder
378,24€
Keinuhevonen äänellä, Yksisarvinen Vaaleanpunainen, Oliver & Kids
52,90€
Ääntelevä keinuhevonen, Ruskea, Oliver & Kids
52,90€
Bino Pehmeä Keinuhevonen
99,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Dantoy
Jabadabado
Kids Concept
Oliver & Kids
Pinolino
Plasto
Rocker
Smoby
Stoy
Teddykompaniet
Bino
Bloomingville
Elephant
Hess
Krea
Legler
Nattou
Roba
Rocky
Sekalaiset
Steiff
Step2
Thunder
Up
Vilac
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Keinuhevoset

84 tuotetta 10 kaupasta

Keinuhevoset ja eläimet sopivat tytöille ja pojille

Keinuhevoset ja muut keinueläimet ovat vuosikymmeniä ellei vuosisatoja olleet tyttöjen suosiossa leluista. Ei tarvitse olla kummoinenkaan heppatyttö, että jaksaa innostua keinuvasta hevosesta ja pienenä sekä keppihevosen kanssa hyppelystä hieman isompana.

Keinuhevoset ovat melko kauan osa lapsen elämää, sillä lapsi kykenee keinahtelemaan hevosen päällä jo alle yksivuotiaasta riippuen tietysti keinuhevosen mallista. Esimerkiksi Brion keinuhevosella, jossa on myös pieni selkänoja, onnistuu keinumaan myös pienempi lapsi, mikäli tämä osaa istua. Yli yksivuotiaana lapsi pysyy autettuna isommankin hevosen selässä. Mikäli keinuhevonen ei ole aivan pieni, se saattaa ilahduttaa lasta kouluikään saakka ja mahdollisesti myös sen jälkeen.

Keinuhevonen voi myös ääntää

Binon klassiset keinuhevoset ovat erittäin kauniita ja laadukkaita lastenhuoneen kalusteita, jotka säilyvät pitkään, sukupolvelta toiselle. Bino keinuhevoset ovat niitä kauniita, autenttisen hevosen näköisiä hevosia, joita lapset ovat ihastelleet Stockmannin jouluikkunoissa vuosikymmeniä. Nyt niitä on jokaisen helppo tilata netistä suoraan kotiin. Bino keinuhevoset on päällystetty ihanalla karvalla, mustalla tai ruskealla, ja niillä on oikeat varusteet, satulat ja suitset. Bino hevosista on saatavilla myös isompi malli, jolla myös yli kouluikäiset voivat kiikutella.

Bino keinuhevosia saa myös äänellä varustettuna. Hevonen hirnahtelee, kun sillä ratsastaa. Varsinkin pienemmälle lapselle ääntelevä keinuhevonen tarjoaa todella suuren ilon.

Keppihevosilla ihanat leikit

Joka tytöllä täytyy olla ainakin yksi keppihevonen. Klassinen Binon keppihevonen on aidon näköinen kuten saman merkkiset keinuhevosetkin. Binon keppihevosen saa myös äänellä varustettuna, joten hirnumiset ja koppotikopot voi jättää hevosen itsensä sanomaksi!

Nykyään, kun markkinoilla on paljon myös todella edullisia keppihevosmalleja, monilla pienillä tytöillä on kokonainen talli täynnä keppihevosia. Kepparien kanssa tulevat heppatytöt opettelevat tallin arkea, pitävät estekisoja ja palkitsevat hevosiaan. Monissa oikeissa este- tai hevoskisoissa on myös pikkuisille keppihevossarja, johon kaikki voivat osallistua oman keppihevosen kanssa. Keppihevonen on todella helppo askarrella myös itse, ohjeita voi selata netistä. Monet hevosseurat järjestävät pienille heppatytöille ja pojille kesäisin keppihevosleirejä tai -päiviä, joissa askarrellaan itse keppihevonen ja sitten kisaillaan sillä.

Keinuhevoset äänellä ja ilman

Perheiden isät ja kummisedät ovat perinteisesti valmistaneet lapsille keinuhevosen. Tai se ostettiin lapsille kylän puusepältä. Täten suomalaisissa kodeissa on ollut tuhansittain erilaisia keinuhevosia. Tunnetuin keivuhevosmalli Suomessa lienee Jukka-hevonen, tuo kestävä, pienellekin lapselle erinomainen yksinkertainen hevonen, punaisena tai koivuisena. Jukka-hevosia valmistetaan edelleen, ja vanhoja sellaisia löytyy hyvin netistä myös kirpputoreilta. Brion keinuhevonen taas on Ruotsin klassikko, erittäin tunnettu myös Suomessa.

Nykyään lapsen ei kuitenkaan tarvitse keinuhevosenkaan päällä istua kovalla, sillä tarjolla on monenlaisia "pehmokeinuhevosia". Esimerkiksi Teddykompanietin keinuhevoset tai oikeastaan keinueläimet, sillä siellä on muun muassa keinulampaita ja keinunalle, ovat ihanan pehmeitä ja pörröisiä. Jalat ja runko niissä valmistetaan puusta, Teddykompanietin keinuhevoset ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.

 

Siirry alkuun