Projektorikello
57,90€ 64,90€
Smurffit seinäkello, pinkki 25 cm
9,90€
Smurffit seinäkello, sininen 25 cm
9,90€
Smurffit seinäkello, valkoinen 25 cm
9,90€
Wall Clock, Nature, Paulownia, bloomingville
35,00€
Pikselikello
18,90€ 21,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Cars
Disney Frozen
Lego
Marvel
My Little Pony
Smurffit
Spiderman
Star Wars
Bloomingville
Zazu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Eurotoys
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen kellot

53 tuotetta 6 kaupasta

Seinäkellosta lapsi oppii ajan

Lastenhuoneen kellot ovat mukavia yksityiskohtia seinällä tai yöpöydällä. Lasten kelloissa on yleensä selkeä kellotaulu, josta on helppo opetella katsomaan aikaa. Lasten kellot ovat värikkäitä ja niissä esiintyy tuttuja elokuva- ja leluhahmoja, muun muassa Frozenin Anna ja Elsa, Dusty-lentokone, smurffit, star wars, lego-hahmoja ja Batman. Herätyskelloissa on tietysti hahmoon sopivat äänet ja esimerkiksi Legon herätyskelloissa voi lego-ukkojen tapaan taivutella käsiä ja jalkoja. Torkkutoiminto ja taustavalo lisäävät lego-herätyskellon käyttömukavuutta. Herätyskelloissa on usein lisäksi valotehosteita, useita soittoääniä, päivämäärä sekä muita lisäominaisuuksia. Disney on tehnyt lapsille herätyskelloja, joissa on myös mikrofoni mukana. Kaikki kellot on tehty lapsille helpoksi käyttää. 

Kellot tutuiksi lapsille

Lapsi alkaa opettelemaan aikakäsityksiä jo alle kouluikäisenä. Oman kellon avulla on helpompi hahmottaa aikaa ja valmistautua lähtöihin ja menoihin. Oma rannekkello on lapselle mieluinen kapistus. Lego-merkiltä on myynnissä netissä hauskoja lasten rannekelloja, joissa koko kello rakentuu toisiinsa nivoutuvista legopalikoista. Oman kellon avulla lapsi oppii seuraamaan päivän kulkua ja ennakoimaan tulevia tapahtumia.

Seinäkello on isompi sisustuselementti, joka saa olla lastenhuoneessa näkyvällä paikalla. Selkeä seinäkello on käytännöllinen ja tarpeellinen osa lastenhuonetta. Kellon tulee olla lapselle sopivalla korkeudella, niin siitä on lapsenkin helppo katsoa aikaa.

Siirry alkuun