LEGO Star Wars, Herätyskello, Storm Trooper
39,94€
Smurffit seinäkello, sininen 25 cm
12,90€
LEGO THE NINJAGO MOVIE LLOYD Minifigure Alarm Clock (Lego the ninjago movie børneur 9009204)
39,94€
Gro Clock
39,94€
Disney Princess, Frozen, Herätyskello, Disney Frozen
10,94€
Wall Clock, Nature, Paulownia, bloomingville
35,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Disney Frozen
Disney Princess
Lego
Smurffit
Star Wars
Bloomingville
Zazu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Coolshop lelut
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen kellot

40 tuotetta 6 kaupasta

Seinäkellosta lapsi oppii ajan

Lastenhuoneen kellot ovat mukavia yksityiskohtia seinällä tai yöpöydällä. Lasten kelloissa on yleensä selkeä kellotaulu, josta on helppo opetella katsomaan aikaa. Lasten kellot ovat värikkäitä ja niissä esiintyy tuttuja elokuva- ja leluhahmoja, muun muassa Frozenin Anna ja Elsa, Dusty-lentokone, smurffit, star wars, lego-hahmoja ja Batman. Herätyskelloissa on tietysti hahmoon sopivat äänet ja esimerkiksi Legon herätyskelloissa voi lego-ukkojen tapaan taivutella käsiä ja jalkoja. Torkkutoiminto ja taustavalo lisäävät lego-herätyskellon käyttömukavuutta. Herätyskelloissa on usein lisäksi valotehosteita, useita soittoääniä, päivämäärä sekä muita lisäominaisuuksia. Disney on tehnyt lapsille herätyskelloja, joissa on myös mikrofoni mukana. Kaikki kellot on tehty lapsille helpoksi käyttää. 

Kellot tutuiksi lapsille

Lapsi alkaa opettelemaan aikakäsityksiä jo alle kouluikäisenä. Oman kellon avulla on helpompi hahmottaa aikaa ja valmistautua lähtöihin ja menoihin. Oma rannekkello on lapselle mieluinen kapistus. Lego-merkiltä on myynnissä netissä hauskoja lasten rannekelloja, joissa koko kello rakentuu toisiinsa nivoutuvista legopalikoista. Oman kellon avulla lapsi oppii seuraamaan päivän kulkua ja ennakoimaan tulevia tapahtumia.

Seinäkello on isompi sisustuselementti, joka saa olla lastenhuoneessa näkyvällä paikalla. Selkeä seinäkello on käytännöllinen ja tarpeellinen osa lastenhuonetta. Kellon tulee olla lapselle sopivalla korkeudella, niin siitä on lapsenkin helppo katsoa aikaa.

Siirry alkuun