Lelut & lelukaupat netissä

Keräilyhahmot

2 tuotetta 1 kaupasta

Keräilyhahmot ja yllätyspakkaukset lapsille 

Lapset rakastavat pieniä ja suloisia hahmoja sekä yllätyksiä, joten ei ihme että erilaiset yllätyspakkaukset ovat nousseet viime vuosina suureen suosioon. L.O.L Surprise yllätyspallot ovat erityisesti tyttöjen suosiossa ja niistä kuoriutuu yleensä suloinen hahmo tarvikkeineen. L.O.L Surprise -hahmoilla voi leikkiä ja kerätä sarjaa lisää ja lisää. L.O.L Surprise -hahmot ovat usein nukkeja, jotka saattavat vaihtaa esimerkiksi väriä kastuessaan. Sarjaan kuuluu kuitenkin myös lemmikkieläimiä tai koru- ja meikkiyllätyksiä. Myös itse yllätyspalloa voi hyödyntää eri leikeissä. Isosilmäiset L.O.L hahmot ovat koukuttavia keräilyhahmoja, joista paljastuu aina jotain yllättävää. 

Hatchimals on yllätys munan sisällä

Hatchimals on eläin, joka kuoriutuu munasta. Suloiset eläimet nauttivat huolenpidosta ja innostavat lapsia leikkimään. Hatchimalsit sisältävät usein myös yllätyksen, mutta osa tuotteista on myös nähtävillä, joten Hatchimalseja voi ostaa myös ilman yllätystä. Hatchimals sarjaan kuuluu myös esimerkiksi kantolaukkuja, missä yllätysmunia voi säilyttää ja, mistä niitä on helppo esitellä. 

Littlest Pet Shop on hurmannut jo kymmeniä vuosia

Littlest Pet Shop on Hasbron kehittelemä lelusarja, johon kuuluu jo yli 3000 eläintä. Littlest Pet Shop sarjaan kuuluu myös erilaisia asusteita, leluja, ruokaa ja muita tarvikkeita, mutta myös isompia paketteja kuten taloja tai lemmikkiristeilijöitä. Littlest Pet Shop sarjaan kuuluu tärkeänä osana myös yllätyslelut, jotka ovat loistava lahja-idea sarjasta innostuneille. Suloiset eläinhahmot ja yllätykset ovat juuri sopivan kokoisia leluja myös matkalle mukaan. Littlest Pet Shop -hahmoja on kissoja, koiria, laamoja, apinoita, lintuja ja ties mitä, joten jokaiselle löytyy varmasti se suosikkihahmo.  

Siirry alkuun