Pomppu, KidzzFarm
33,78€
Pomppulehmä Bella Betsy, valkoinen, KidzzFarm
24,00€
Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen
19,90€
Pomppulehmä, Happy Baby
22,90€
Pomppuheppa, sekalaiset
40,54€
Frozen pomppupallo, Disney Frozen
14,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Berg
Big
Bosch
Bubble
Cars
Dantoy
Disney
Disney Frozen
Disney Princess
Exit
Happy Baby
Hudora
Jabadabado
Janod
Kettler
KidzzFarm
Martinex
Micki
Minions
Muumi
Oliver & Kids
Paw Patrol
Pinolino
Plasto
Playmobil
Princess
Revell
Ses
Smoby
Spiderman
Stoy
Summertime
Tactic
Tuomas Veturi
Ver
Vilac
Axi
Frozen
Gunther
Krea
Nyby
Retro
Sekalaiset
Simba
Sunny
Up
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Eurotoys
Hong Kong
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Shopping4net leikkikalut
Tasapeli
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Muut ulkoleikit

214 tuotetta 14 kaupasta
< Edellinen

Kauniilla ilmalla on ihanaa olla ulkona ja lapset ovat iloisia kun voivat leikkiä pihamaalla. Mukavat ulkolelut tekevät leikkihetkistä mieluisia ja silloin leikeissä viihtyy pitkään. Ulkona leikkiminen ja liikkuminen kehittävät lasten motoriikkaa ja tasapainoa. Ulkona ollessa lapset saavat myös raitista ilmaa ja ulkoleikkien jälkeen uni maistuu paremmin. Ulkolelut johdattavat iloisin hetkiin yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Mukavia ulkoleluja ulkoiluhetkiin

Lelukaupat.fi-sivustolta muut ulkoleikit- kategorian alta löytyy mainioita leluja ulkoleikkeihin. Sivustolta löytyy laajat valikoimat leluja ja tuotteita luoviin ja hauskoihin leikkeihin. Sieltä löytyy esimerkiksi erivärisiä ja erikokoisia hyppypalloja, hyppyeläimiä ja pomppulehmiä, joiden kanssa on varmasti hauskaa hypellä. Nämä ovat todella veikeän näköisiä, iloisen värisiä ja kestäviä suosikkileluja. Sivustolta löytyy myös perinteiset hyppynarut ja puujalkoja, joiden käyttö samalla kehittää lapsen koordinaatiokykyä sekä jalkojen lihaksia. Todella hauskaa lasten mielestä on ulkona tietysti tehdä saippuakuplia, siihen löytyy välineitä sivustolta ja jopa saippuakuplakone neonvaloilla. Myös ulkohommiin löytyy työvälineitä, esimerkiksi lasten lapioita ja kottikärryjä. Sieltä löytyy varmasti kaikille lapsille mieluisia ulkoleluja.

  • Tutustu laajoihin ulkolelu valikoimiin
  • Valitse mieluisammat lelut ja tilaa

Leluja ulkoleikkeihin helposti netistä

Muut ulkoleikit-osiosta löydät lelukaupat.fi-sivustolta leluja ulkokäyttöön. Netistä voit tilata niitä helposti ja vaivattomasti. Siellä on laajat valikoimat tuotteita ja leluja, joten löydät varmasti myös leluja, jotka sopivat sinun pihallesi. Kätevää on, että tilauksen voit tehdä vaikka kotoasi käsin eikä sinun tarvitse mennä kauppaan. Sivustolta löydät monien jälleenmyyjien leluja ulkoleikkeihin, niinpä niitä on helppo verrata keskenään. Netistä tilatessa voit rauhassa tutustua tuotteiden kokoihin, materiaaleihin ja hintoihin. Tutustu myös toimitusehtoihin sekä lelujen suositeltuihin ikärajoihin. Klikkaat vain tuotetta ja tilaus on tehty, jonka jälkeen voit suunnata kassalle.

Siirry alkuun