Hyppypallo Ø55 cm
9,00€
Happy Baby Hyppyeläin Poni Punainen
19,90€
Pomppulehmä Bella Betsy, valkoinen, KidzzFarm
24,00€
Pomppulehmä Bella Betsy, musta, KidzzFarm
33,95€
Bella hoppe-ko grå, KidzzFarm
24,90€
Happy Baby Hyppyeläin Lohikäärme Vihreä
19,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alga
Berg
Bestway
Bubble
Cars
Dantoy
Disney
Disney Frozen
Disney Princess
Exit
Haba
Happy Baby
Hudora
Jabadabado
Janod
Kettler
Kidkraft
KidzzFarm
Martinex
Mattel
Micki
Minions
Oliver & Kids
Pinolino
Playmobil
Princess
Smoby
Stoy
Summertime
Tactic
Ver
Frozen
Nyby
Retro
Simba
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Tasapeli
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Muut ulkoleikit

122 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Kauniilla ilmalla on ihanaa olla ulkona ja lapset ovat iloisia kun voivat leikkiä pihamaalla. Mukavat ulkolelut tekevät leikkihetkistä mieluisia ja silloin leikeissä viihtyy pitkään. Ulkona leikkiminen ja liikkuminen kehittävät lasten motoriikkaa ja tasapainoa. Ulkona ollessa lapset saavat myös raitista ilmaa ja ulkoleikkien jälkeen uni maistuu paremmin. Ulkolelut johdattavat iloisin hetkiin yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Mukavia ulkoleluja ulkoiluhetkiin

Lelukaupat.fi-sivustolta muut ulkoleikit- kategorian alta löytyy mainioita leluja ulkoleikkeihin. Sivustolta löytyy laajat valikoimat leluja ja tuotteita luoviin ja hauskoihin leikkeihin. Sieltä löytyy esimerkiksi erivärisiä ja erikokoisia hyppypalloja, hyppyeläimiä ja pomppulehmiä, joiden kanssa on varmasti hauskaa hypellä. Nämä ovat todella veikeän näköisiä, iloisen värisiä ja kestäviä suosikkileluja. Sivustolta löytyy myös perinteiset hyppynarut ja puujalkoja, joiden käyttö samalla kehittää lapsen koordinaatiokykyä sekä jalkojen lihaksia. Todella hauskaa lasten mielestä on ulkona tietysti tehdä saippuakuplia, siihen löytyy välineitä sivustolta ja jopa saippuakuplakone neonvaloilla. Myös ulkohommiin löytyy työvälineitä, esimerkiksi lasten lapioita ja kottikärryjä. Sieltä löytyy varmasti kaikille lapsille mieluisia ulkoleluja.

  • Tutustu laajoihin ulkolelu valikoimiin
  • Valitse mieluisammat lelut ja tilaa

Leluja ulkoleikkeihin helposti netistä

Muut ulkoleikit-osiosta löydät lelukaupat.fi-sivustolta leluja ulkokäyttöön. Netistä voit tilata niitä helposti ja vaivattomasti. Siellä on laajat valikoimat tuotteita ja leluja, joten löydät varmasti myös leluja, jotka sopivat sinun pihallesi. Kätevää on, että tilauksen voit tehdä vaikka kotoasi käsin eikä sinun tarvitse mennä kauppaan. Sivustolta löydät monien jälleenmyyjien leluja ulkoleikkeihin, niinpä niitä on helppo verrata keskenään. Netistä tilatessa voit rauhassa tutustua tuotteiden kokoihin, materiaaleihin ja hintoihin. Tutustu myös toimitusehtoihin sekä lelujen suositeltuihin ikärajoihin. Klikkaat vain tuotetta ja tilaus on tehty, jonka jälkeen voit suunnata kassalle.

Siirry alkuun