Grinda, Sateenvarjorattaat, 2017, Harmaa, Carena
29,30€ 39,00€
Carena, Boda, Sulky, 2017, Grå
99,00€ 179,90€
Rattaat SHOPPER
99,00€
hauck lastenrattaat Lift up 4 Melange Grey
219,90€
Cosatto Swift Lite Supa Cuddly Monster -rattaat
289,90€
Rattaat BRITTON 3STYLE²
326,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Britax
Britton
Bumprider
Carena
Chicco
Crescent
Cybex
EasyWalker
ElodieDetails
Graco
Knorrbaby
MaxiCosi
Quinny
Apple
Babyzen
Cosatto
Gb
Goodbaby
Hartan
Hauck
Jane
Maclaren
Moon
Najell
Pegperego
Safety1st
Tfk
Uppababy
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Kevyet rattaat

262 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kevyet vaunut helpottavat reissaamista

Oletko ehkä haaveillut kätevistä kevyistä vaunuista, etkö enää jaksa niitä raskaita vaunuja, jotka eivät mahdu autosi takapenkille. Nykyään valmistetaan mitä kevyempiä vaunuja, jotka mahtuvat pienimmänkin auton peräkonttiin ja ovat erittäin käteviä ja näppäriä käyttää. Monilla onkin tällaiset kevyet rattaat autossa aina valmiina, jotta ne ei tarvitse kuin kätevästi napata autosta tarpeen tullen.

Kevyet rattaat ovat usein melko pienipyöräisiä ja niitä on saatavilla sekä kolme että nelipyöräisinä. Etenkin kaupunkikäytössä ja maantiekäytössä kevyet rattaat, toimivat tosi kätevästi, ja oleellista onkin, että rattaista löytyy kääntyvät etupyörät, joka on tietysti myös tarvittaessa lukittava.

Yksi suosituimpia kevyen ja tosi kätevien vaunujen valmistaja on Baby Jogger. He ovat valmistaneet todella kevyitä vaunumalleja niin yhdellä isommalla eturenkaalla valmistettuja kuin kahdella yhdessä olevalla pienemmällä renkaalla varustettuja. Kevyimmät heidän mallistonsa vaunut painavat vain 7,3 kg! Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta. Totta se kuitenkin on, omaa arkea pienten lasten kanssa voi helpottaa huomattavasti hankkimalla kunnon rattaat, jotka vastaavat omaa käyttötarvetta.

Osta netistä tarpeidesi mukaiset rattaat

Netistä onkin varsin helppoa ostaa vaunut, sillä ne saa kotiin ja jos tuntuu, että ne eivät vastaakaan odottamaansa, ne on helppoa palauttaa. Usein myös nettikaupoista saa edullisemmin rattaat  kuin kivijalkamyymälästä. Kevyitä iso  pyöräisiä vaunuja on myös valmistettu. Esimerkiksi Lekmerin myymät Bumbleriden rattaat ovat todella kevyet ja varustettu isoilla, kolmella renkaalla. Ne toimivat siis todella hyvin niin kaupunki kuin esimerkiksi vaikeammassakin maastossa, kuten pururadalla. Kyseisen Indie vaunut painavat vain 9 kg ja ovat erittäin kätevästi kasattavissa auton peräkonttiin. Vaunun yksi tärkeimpiä ominaisuuksia onkin kätevyys kasata ja pakata autoon. Sen helppoutta arvostetaan suuresti ja sen ovat myös havainneet kevyiden rattaiden valmistajat. Tilaa netistä omat kätevät ja arkeasi helpottavat vaunut!

 

Siirry alkuun