Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bontempi
Hape
Jabadabado
Kids Concept
Summertime
Supersonic
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Kitarat ja kielisoittimet

28 tuotetta 7 kaupasta

Musiikki ja jonkun instrumentin soittaminen ovat loistavia harrastuksia. Musiikkia voikin harjoittaa aivan pienestä lapsesta saakka. Tärkeintä on vain etsiä lapsen kokoon sopiva instrumentti. Alkuun sen ei tarvitse olla kaikista hienoin ja kallein, vaan myös lelusoittimet käyvät oikein hyvin. Esimerkiksi Muumi-kitara vie mukavasti kitaransoiton alkeisiin. Silläkin pääsee näppäilemään akustista kitaraa itsensä ja muiden iloksi.

Valitse soitin lapsen mukaan

Kitarat ja kielisoittimet ovat mukava tapa viettää vapaa-aikaa leikkien ja samalla uutta oppien. Useimmat kitaroista ja kielisoittimista toimivat ilman paristoa, mutta joihinkin tarvitsee pariston. Instrumentteja on monia erilaisia. Pienet lelukitarat sopivat hyvin kaikista pienimmille muusikoille. Sen sijaan esimerkiksi puiset akustiset kitarat ovat jo oikean kitaran tapaisia. Niissä olevat kielet ovat myös oikeita teräskieliä, jotka saa ostettua erikseen myös lisätarvikkeina. Ei kannata unohtaa myöskään heitä, jotka haluavat sekä soittaa että laulaa samaan aikaan. Myytävänä on nimittäin myös settejä, joihin kuuluu mikrofoni, mikkiteline ja kitara. Näin lapset voivat järjestää konsertin kotona vaikka joka ilta.

  • Valitse lapsen iän mukainen instrumentti
  • Muista myös mahdolliset lisätarvikkeet

Tilaa soittimet kätevästi suoraan kotiisi

Kitarat ja kielisoittimet saa tilattua suoraan kotiin verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinun lapsellesi parhaiten sopiva instrumentti, jonka parissa soiton harjoittelu voi alkaa. Lelukaupat.fi-sivustolta löytyy kattavasti eri jälleenmyyjiä, joilla on lasten instrumentteja valikoimissaan. Jälleenmyyjiin kannattaa tutustua huolellisesti, sillä esimerkiksi toimitustavoissa voi olla eroja. Jotkut toimittavat suoraan kotiin ilman ylimääräisiä kuluja. Voit tutustua jokaiseen tuotteeseen tarkemmin lukemalla lisätietoja tuotteesta. Tee siis ostaminen helpoksi ja tilaa haluamasi tuotteet kotiisi jo vaikka tänään.

Siirry alkuun