Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Palomies Sami
Siku
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Koottavat laivat ja veneet

3 tuotetta 2 kaupasta

Koottavat laivat ja veneet ovat lapselle hyödyllistä, kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä. Pedagogiset taidot ja sormien motoriikka kehittyvät tehokkaasti mukavan puuhan ohessa. Nettikaupoissa on tarjolla muun muassa koottavia laivojen pienoismalleja, joista suosituin on Titanicin pienoismalli. Osta vaikkapa Revell Tirpitz 1:1200 pienoismalli tai Revell Patrol Torpedo Boat PT109 1:72 pienoismalli, jotka ovat valmistuessaan upeaa katsottavaa.

Pedagogiset lelut kehittävät aivoja ja motoriikkaa

Koottavat laivat ja veneet kokoavat usein koko perheen yhteen askartelemaan, ja miten mukavaa onkaan huomata lapsen ilo koottavan laivan tai veneen valmistuessa. Pedagogisissa leluissa on hyvä noudattaa annettuja ikäsuosituksia, sillä koottava tuote ei saa olla lapselle liian vaativa. Miten verkosta ostaminen sitten sujuu? Rekisteröidy valitsemaasi verkkokauppaan, kirjaudu sen jälkeen kaupan sivustolle ja vertaile vapaasti tuotteita sekä hintoja. Ota lapsi mukaan valitsemaan tuotetta, jolloin tilattuja tuotteita on mukavaa odottaa yhdessä. Valitse tuote, suuntaa nettikaupan kassalle, valitse sen jälkeen itsellesi sopivin maksu- ja toimitustapa ja maksa tuote. Nettikauppa lähettää sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kun se on käsitellyt tuotteen. Tuotteen toimitusaika on 2-6 arkipäivää verkkokaupasta riippuen.

  • Valitse tuote lapsesi ikäsuosituksen mukaisesti
  • Lue rakennusohjeet ennen tuotteen kokoamista

Hanki tuotteet verkosta parhaaseen hintaan

Koottavat laivat ja veneet edustavat lelujen aatelia ja tuovat valmistuessaan lapselle aitoa iloa ja tyydytystä. Verkosta ostaminen on todella helppoa ja suosittua, sillä voit kirjautua valitsemaasi nettikauppaan älylaitteen avulla missä ja milloin vain. Verkossa voit myös helposti vertailla tuotteiden laatua, ominaisuuksia ja hintoja eri verkkokauppojen välillä. Yksi nettiostamisen parhaita puolia on ehdottomasti se, että myymälän hyllyjen välissä tapahtuvaa kiertelyä ei enää tarvitse suorittaa ja tuotevalikoima on paljon kivijalkakauppoja monipuolisempi. Edullinen verkossa ostaminen tulee tulevaisuudessa aina vain lisääntymään, joten nyt jos koskaan kannattaa tutustua verkossa toimivien liikkeiden valikoimiin.

Siirry alkuun