Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Exit
Hudora
Little Tikes
Stiga
Junior
Rainbow
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Ellos lelut
Hobby Hall
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Tasapeli
Poista kaikki suodattimet

Koripallo

29 tuotetta 7 kaupasta

Koripallo on suosittu lasten ulkopeli myös Suomessa

Koripallo on Suomen maajoukkueen, "Susijengin" myötä saavuttanut jälleen nostetta Suomessa. Koripallo on myös maailmalla yksi suosituimmista pallopeleistä, joka on kehitetty Yhdysvalloissa 1800-luvun lopulla. Erityisesti koulu- ja yliopistokoripallolla on ollut suuri merkitys Yhdysvalloissa. Lasten ja nuorten keskuudessa ulkona pelattava katukoris tuo vetovoimaisen pelin myös ulkokentille. Katukoris toimii parhaiten joukkuelajina, mutta koripalloa on helppo harjoitella myös yksin. Koripallon pompottelu ja käsittely kehittää loistavasti lapsen silmä-käsikoordinaatiota ja tarjoaa mielekästä liikuntaa niin sisällä kuin ulkona.

Lasten koripallo netistä 

Koripallo on pinnaltaan synteettistä materiaalia, raakakumia, kumia tai nahkaa. Nahka on materiaaleista kestävin, mutta se soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön. Synteettisessä materiaalissa on hyvä pito ja se soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Koripalloja voi tilata netistä monenkokoisia. Mini- ja mikrosarjoissa käytetään koon 5 koripalloa, joka on ympärysmitaltaa 66-73 cm ja painoltaan 450-500g. Naisten ja c-nuorten sarjat pelataan koon 6 koripallolla, jonka ympärysmitta on 72,4-73,7 cm ja paino 510-567g. Lapsille on myynnissä myös tätä pienempiä harjoitus-/leikkipalloja. Koripallot ovat usein väriltään ruskeita ja hinnaltaan aika edullisia. Lasten koripallon saa ostettua jo muutamalla kympillä. 

Lasten koripallokorit pihapeleihin

Katukoris on suosittu ulkopeli lasten ja nuorten keskuudessa. Koripalloteline on kätevä hankinta pihalle, koska sitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Koripallokorin korkeutta on myös mahdollista säätää sopivalle korkeudelle. Seinään kiinnitettävä koripallokori taustalevyllä on myös yksi vaihtoehto, jos miettii koripallokoria omalle pihalle. Koripallokori kiinnitetään kahdella pultilla seinään ja peli voi alkaa. Jos autot ja ikkunat ovat vaaravyöhykkeellä, niin koripallotelineen hankinta voi olla fiksu ratkaisu. Verkkokaupoista on saatavilla monenlaisia vaihtoehtoja katukorikseen, joten kannattaa aluksi tutustua, mikä olisi omalle pihalle paras ratkaisu. 

Siirry alkuun