Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bontempi
Disney
Paw Patrol
Summertime
Supersonic
Vilac
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Lelufantti lelukauppa
Poista kaikki suodattimet

Kosketinsoittimet ja pianot

21 tuotetta 5 kaupasta

Lapset rakastavat musiikin tuottamista ja kuuntelemista. Musiikilla on myös positiivinen vaikutus lapsen kehitykseen, ja sen vuoksi lasta kannattaakin kannustaa musiikin pariin jo pienestä pitäen. Kosketinsoittimen tai pianon soittaminen on taatusti sekä lasten että aikuisten mieleen, ja kosketinsoitin onkin loistava valinta lapsen ensisoittimeksi. Kosketinsoittimia löytyy joka lähtöön ja niiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle juuri sopiva soitin.

Kosketinsoittimen valinta

Kosketinsoittimet ja pianot löydät helposti netistä. Saatavilla on kuitenkin erittäin laaja valikoima erilaisia soittimia, joten juuri oikean soittimen löytäminen voi tuntua haastavalta. Kosketinsoitinta valitessa tulee ottaa huomioon lapsen ikä ja soittimen ikäsuositus. Saatavilla on kosketinsoittimia, jotka soveltuvat kolme vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Kosketinsoittimista löytyy myös hauskoja lisäominaisuuksia, kuten erilaisia rytmejä, sävelmiä, eläinten ääniä ja jopa äänitysmahdollisuus. Soitinta valitessa kannattaa siis miettiä, mitä ominaisuuksia soittimeen haluaa. Myös koskettimien lukumäärä kannattaa ottaa huomioon. Vanhemmat lapset arvostavat varmasti sitä, että soittimesta löytyy enemmän koskettimia, kun taas pienemmille lapsille riittää, että soittimesta lähtee hauskoja ääniä.

  • Ota huomioon soittimen ikäsuositus
  • Huomioi koskettimien lukumäärä
  • Mitä lisätoimintoja haluat soittimeen?

Osta lasten kosketinsoitin verkkokaupasta

Verkosta ostaminen on tänä päivänä todella suosittua, sillä kaupoissa kiertelyn sijaan ostokset voi tehdä nopeasti ja vaivattomasti juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Myös lasten kosketinsoittimet ja pianot löytyvät netistä. Olemme listanneet sivuillemme useamman eri verkkokaupan tuotteita, ja tutustumalla valikoimaan voit löytää hetkessä etsimäsi tuotteet. Tekemällä hintavertailua eri jälleenmyyjien kesken voit ostaa soittimet markkinoiden edullisimpaan hintaan. Sivuiltamme löydät hetkessä myös voimassa olevat tarjoukset. Ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä sinun kannattaa tutustua vielä tuotteen yksityiskohtaisiin tietoihin ja jälleenmyyjän toimitusehtoihin.

Siirry alkuun