Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Britax
Cybex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Kuomurattaat

24 tuotetta 2 kaupasta

Kuomurattaat sopivat niin vastasyntyneelle kuin isommallekin

Kuomurattaat ovat usein ensimmäisiä hankintoja omalle pienelle tulevalle vauvalle, mutta myös isommallekin. Kuomurattaat ovat rattaita, jotka on varusteltu kuomulla sekä jämerillä renkailla. Kuomurattaat ovat usein kiinteä ratasistuin sekä usein niihin saa kiinnitettyä erillisen adapterin, jolla saa auton turvakaukalon kiinni. Kauppareissuilla kaukalon kiinnittäminen rattaisiin on ihan mielettömän kätevää ja helppoa. Kuomurattaissa on perinteisesti joko neljä tai kolme rengasta. Yhä useammat rattaat ovat tänä päivänä kääntyvillä etupyörillä varustettuja. Kääntyvät etupyörät ovat varsin käteviä, sillä niiden ansiosta rattaat ovat ketterät ja kääntyvät hyvin pienissäkin tiloissa. 

Osa käyttää kuomurattaita myös matkarattaina, sillä osa rattaista on hyvin kevyt rakenteisia ja pieneen tilaan pakattavissa. Tällaisia käteviä esimerkiksi alumiinirunkoisena löytyy niin Britaxilta kuin Baby Joggeriltakin. Rattaita hankkiessa on hyvä miettiä, minkä ikäiselle ja millaiseen käyttöön ne tulevat. Millaisia ominaisuuksia haluaa ja tarvitsee rattaiden osalta. Käyttökokemuksia kannattaa selata netistä, sillä nekin auttavat paljon valinnan teossa. Mikä onkaan järkevämpää kuin lukea muiden samassa tilanteissa olleiden ihmisten kokemuksia.

Kääntyvät etupyörät vai ei?

Kuomurattaita on saatavina niin pienirenkaisina kuin vähän isompanakin. Isompi ratas kulkee paremmin vaikea kulkuisessa maastossa kun taas pienempi ratas on kätevämpi kaupunkikäytössä. Kuomurattaisiin saa halutessaan joihinkin malleihin myös vauvan kopan, jolloin ne sopivat ihan vastasyntyneestä aina taaperoikään saakka. Silloin rattaiden käyttöikä on pitkä. Kuomurattaiden valikoimaa onkin viisasta tutkia netistä ja erilaiset lelukaupatkin myyvät rattaita. Sillä valikoimaa on monin verroin enemmän kuin kivijalkamyymälässä. Usein kuitenkin tavallisessa myymälässä käydään testaamassa ne vaunut ja sitten tilataan netistä vähän edullisemmalla ne haluamansa. 

Kuomurattaat netistä edullisesti

Kuomurattaissa on kevyemmällä istuinosalla varustettuja rattaita, jotka ovat siis hyvin kevyitä niin kopaltaan kuin rungoltaankin. Kopan säädöt ovat yleensä todella käteviä ja nopeasti ja helposti toteutettavissa. Työntoaisan korkeutta voi säätää lähes kaikissa malleissa. Kuomurattaita on myös perinteisiä neljä renkaisia, ilman kääntyivä etupyöriä vastutettuja kuten Brion Happy Classic malli esimerkiksi. Siinä ratasistun on todella iso ja miellyttävä istua ja tilaa riittää isommallekin lapselle. Tällaiset vaunut ovat perinteisesti vaikea kulkuisen maaston vaunuja. Netistä kannattaa käydä tilailemassa ne omalle lapselle parhaimmat ja laadukkaimmat rattaat, sillä on mistä valita! 

Siirry alkuun