Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Brio
Clementoni
Hape
Quercetti
Ravensburger
Quadrilla
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Kuularadat

74 tuotetta 2 kaupasta

Kuularadat tarjoavat paljon hauskaa ajanvietettä lapsille. Niillä voi leikkiä jo yksin tai sitten kavereiden kanssa. Kaikista hurjimmat kuularadat pyörittävät kuulia monta kierrosta ympäri. Kuularataa pitkin voi laittaa menemään myös auton, mikä tuo mukavaa vaihtelua leikkeihin. Kuularadat ovat myös opettavaisia leikkejä, sillä radat voi koota yhdessä aikuisen kanssa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että aivan pienimmille ne eivät sovi.

Kuularatoja moniin leikkeihin

Kuularadat sopivat moniin leikkeihin joko omalle lapselle tai sitten vaikka lahjaksi. Niitä ei suositella alle 3-vuotiaille pienten irtoavien osien vuoksi. Tätä vanhemmille leikkijöille kuularadat sopivat kuitenkin oikein hyvin. Kuularadoissa on paljon eroja esimerkiksi niiden koon suhteen. Osaan radoista saa myös lisätarvikkeita. Kuularadan voi saada päättymään myös vaikkapa kylpyammeeseen, jolloin ne sopivat hyvin vesileikkeihinkin. Lapset ja aikuiset pääsevät kokemaan luomisen ja rakentamisen ilon itse. Kaikki radat tulevat nimittäin osissa, joista ne saa koota mieleisikseen. Radat ovat siis oiva keino päästä oppimaan uusia asioita ja viettämään monia hauskoja hetkiä vauhdikkaiden leikkien parissa.

  • Valitse sopiva kuularata monipuolisesta valikoimasta
  • Tarkista radan ikäsuositus

Osta edullisesti netistä

Kuularadat voi ostaa suoraan verkkokaupasta, josta ne saa monesti kivijalkamyymälöistä edullisempaan hintaan. Erilaisia ratoja on olemassa runsaasti, joten kannattaa käyttää hieman aikaa vertailuun. Näin voi löytää juuri omalle lapselleen sopivimman radan, jollaisella leikit sujuvat mukavasti päivän jos toisenkin. Aivan pienille lapsille radat eivät sovi, joten ikäsuositus tulee tarkistaa aina ennen ostopäätöksen tekemistä. Jälleenmyyjissä on paljon eroja. Toimituskulut ja -tavat voivat vaihdella, kuten myös maksutavatkin. Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat esimerkiksi mahdollisuutta ostaa laskulla.

Siirry alkuun