Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Ben10
Cars
Disney Frozen
Hello Kitty
LEGO Wear
Milana
My Little Pony
Palomies Sami
Paw Patrol
Tuomas Veturi
Babblarna
Frozen
Queen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Kylpypyyhkeet

45 tuotetta 6 kaupasta

Lasten kylpypyyhe on ahkerassa käytössä

Lasten kylpypyyhe on tuote, joka tulee varmasti käyttöön osti sen sitten lahjaksi tai muuten vaan. Lasten kylpypyyhkeet ovat usein värikkäitä ja hieman pienempiä kooltaan, mitä aikuisten kylpypyyhkeet. Lasten kylpypyyhkeissä seikkailee myös lasten suosikkihahmoja, kuten Lego hahmoja Ninjoista Barbeihin sekä tietenkin ikisuosikki Muumit. Lasten pyyhkeitä on myös pienempiä käsipyyhkeitä, mitkä muistuttavat vessakäynnin jälkeen mukavasti käsienpesusta. Vauvojen pyyhkeet on valmistettu usein erityisen pehmeästä materiaalista, jotka hellivät vauvan ihoa. 

Lasten suosikkipyyhkeet netistä

Lasten pyyhkeet ovat ahkerassa käytössä ja niitä kannattaakin ostaa netistä useampi käyttöön. Lapsen kasvaessa myös kylpypyyhkeen koko luonnollisesti kasvaa ja varmasti myös pyyhkeen suosikkihahmot muuttuvat. Rannalle voi ostaa myös oman kylpypyyhkeen ja reissuun pienemmän pyyhkeen. Verkkokaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia lasten pyyhkeitä eri käyttötarkoituksiin, joten jokaiselle lapselle löytyy varmasti mieluinen kylpypyyhe.

Ponchopyyhe vai huppupyyhe lapselle?

Lasten kylpyponcho on kätevä varsinkin pienemmille lapsille, jolloin pyyhkeen voi pukea suihkun, kylvyn tai saunan jälkeen päälle niin, että se ei tipahda heti lattialle. Ponchopyyhe onkin hyvä ostos taaperosta ylöspäin, jolloin lapsi liikkuu vauhdikkaasti heti pesun jälkeen. Kylpyponcho päällä on mukava kuivatella ennen vaatteiden laittamista päälle. Pienille vauvoille hupullinen pyyhe on myös kätevä, jolloin vauvan saa näppärästi kietaistua pyyhkeeseen kokonaan ja myös märät hiukset pääsevät suojaan.  

Siirry alkuun