Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Barbie
Batman
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Princess
Hello Kitty
Hot Wheels
Milana
Minions
My Little Pony
Palomies Sami
Pokemon
Spiderman
Star Wars
Superman
Tuomas Veturi
Cat
Frozen
Minecraft
Trolls
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Poista kaikki suodattimet

Kylpypyyhkeet

66 tuotetta 1 kaupasta

Lasten kylpypyyhe on ahkerassa käytössä

Lasten kylpypyyhe on tuote, joka tulee varmasti käyttöön osti sen sitten lahjaksi tai muuten vaan. Lasten kylpypyyhkeet ovat usein värikkäitä ja hieman pienempiä kooltaan, mitä aikuisten kylpypyyhkeet. Lasten kylpypyyhkeissä seikkailee myös lasten suosikkihahmoja, kuten Lego hahmoja Ninjoista Barbeihin sekä tietenkin ikisuosikki Muumit. Lasten pyyhkeitä on myös pienempiä käsipyyhkeitä, mitkä muistuttavat vessakäynnin jälkeen mukavasti käsienpesusta. Vauvojen pyyhkeet on valmistettu usein erityisen pehmeästä materiaalista, jotka hellivät vauvan ihoa. 

Lasten suosikkipyyhkeet netistä

Lasten pyyhkeet ovat ahkerassa käytössä ja niitä kannattaakin ostaa netistä useampi käyttöön. Lapsen kasvaessa myös kylpypyyhkeen koko luonnollisesti kasvaa ja varmasti myös pyyhkeen suosikkihahmot muuttuvat. Rannalle voi ostaa myös oman kylpypyyhkeen ja reissuun pienemmän pyyhkeen. Verkkokaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia lasten pyyhkeitä eri käyttötarkoituksiin, joten jokaiselle lapselle löytyy varmasti mieluinen kylpypyyhe.

Ponchopyyhe vai huppupyyhe lapselle?

Lasten kylpyponcho on kätevä varsinkin pienemmille lapsille, jolloin pyyhkeen voi pukea suihkun, kylvyn tai saunan jälkeen päälle niin, että se ei tipahda heti lattialle. Ponchopyyhe onkin hyvä ostos taaperosta ylöspäin, jolloin lapsi liikkuu vauhdikkaasti heti pesun jälkeen. Kylpyponcho päällä on mukava kuivatella ennen vaatteiden laittamista päälle. Pienille vauvoille hupullinen pyyhe on myös kätevä, jolloin vauvan saa näppärästi kietaistua pyyhkeeseen kokonaan ja myös märät hiukset pääsevät suojaan.  

Siirry alkuun