Lelut & lelukaupat netissä

Lämpöpussit, peitteet ja taljat

1 tuote 1 kaupasta

Lämpöpussilla pidät vauvasi talvella lämpimänä

Pohjoismaissa varsin suosittu lastentarvike lienee erilaiset lämpöpussit ja taljat. Kylmä talvi tekee välttämättömäksi hankkia lämpimän lämpöpussin vauvalle ja isommallekin taaperolle, joka matkustaa rattaissa. Usein ihmetellään, miksi suomessa nukutetaan niin paljon lapsia talvipakkasellakin ulos vaunuihin  ja jo ihan vastasyntyneestä saakka. Me itse olemme tottuneet siihen, että useat lapset nukkuvat todella hyvin ja pitempiä päiväunia ulkona kylmässä kuin sisällä. Tämän mahdollistavat ennen kaikkea lapsen oikeanlainen pukeminen kuin myös tarpeeksi lämpimät peitteet. Juuri tällaisia varten on kehitelty sopivan kokoisia lampaantaljoja vaunuihin sekä mitä lämpimämpiä lämpöpusseja.

Aina ei ole helppoa pukea pientä vauvaa ja isompaakaan lasta ulos talvella. Etenkin kun nukkuva lapsi ei liiku ollenkaan, joten pakkasella hänet täytyy osata pukea todella sopivasti, sillä liian paljon vaatetta olevalla vauvalla tulee hiki ja kosteus puolestaan aiheuttaa sitten kylmyyttä ja paleltumia. 

Trendikkäät lämpöpussit netistä

Onneksi lämpöpussien valikoima on vertaansa vailla tänä päivänä. Mitä upeammilla kuoseilla varustetut taljat ovat toinen toistaan lämpimämpiä ja kätevämpiä. Lämpöpussi on usein sisäpuolelta lämmintä villaa esimerkiksi lampaan ja ulkomateriaali esimerkiksi nylonia, joka hylkii vettä ja pitää tuulta. Lämpöpussin alapuoli on yleensä liukumatonta materiaalia ja pysyy sen ansiosta hyvin paikallaan. Lisäksi lähes kaikissa lämpöpusseissa on reiät rattaiden valjaille kiinnitystä varten. Esimerkiksi Elodie Details ja BOZZ valmistavat tällaisia aidosta lampaanvillasta olevia lämpöpusseja. Toki hinnaltaan ne ovat tyyriimpiä, mutta takuulla lämpimiä pienokaiselle.

Edullinenkin lämpöpussi auttaa

Jos haluaa päästä vähän edullisemmalla, voi hankkia esimerkiksi Britaxin tai muiden merkkien valmistamia lämpöpusseja. Ne ovat usein sisältä esimerkiksi microfleeceä ja ulkopinnaltaan ja täytteeltään esimerkiksi polyesteriä. Tällaisia valmistavat myös esimerkiksi vaunumerkit omiin vaunu - ja ratasmalleihinsa. Tällaisetkin lämpöpussit pitävät lapsen lämpimänä, mutta toki oikea villa on aina lämpimämpää ja ennen kaikkea hengittävää materiaalina.

Netti on varsin oiva paikka löytää se omaan tyyliin sopivin lämpöpussi ja talja, sillä netistä löytää upean valikoiman erilaisia kuoseja. Tilaaminen on useimmiten helppoa ja kätevää verkkokaupoista kuten Lekmeriltä tai esimerkiksi lasten.fi:stä. Pidä pikkuisesi lämpimänä ja tilaa talvea varten lämpöpussi jo tänään netistä. 

Siirry alkuun