Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alvi
BOZZ
Concord
Cybex
EasyGrow
Marble
Altabebe
Babybay
Fillikid
Hoppediz
Urra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Lämpöpussit

76 tuotetta 5 kaupasta

Lämpöpussi on tärkeä tarvike vaunuihin, sillä se pitää lapsen lämpimänä säällä kuin säällä. Se on helppo kiinnittää vaunuihin, mutta se sopii hyvin käytettäväksi myös turvakaukalossa tai rattaissa. Lämpöpussi helpottaa myös vauvan pukemista, sillä sen sisällä vauva pärjää vähemmillä vaatteilla. Nukkuva vauva on myös helppo siirtää vaunuista sisään lämpöpussin kanssa, eikä vauva herää vaatteiden riisumiseen.

Sopivan lämpöpussin valitseminen

Lämpöpusseja on saatavilla eri mallisia ja paksuisia. Lisäksi niitä löytyy kaikissa mahdollisissa väreissä ja saatavilla on myös kauniita kuoseja. Lämpöpussia valitessa tulee ottaa ensimmäisenä huomioon se, millaisella säällä sitä käytetään. Saatavilla on nimittäin sekä ohuempia kesälämpöpusseja että paksumpia talvilämpöpusseja. Valintaa tehdessä tulee myös kiinnittää huomiota lämpöpussin kiinnitysmahdollisuuksiin. Toisissa lämpöpusseissa on nimittäin aukot valjaita varten, jotta pussi pysyy turvallisesti kiinni rattaissa, turvakaukalossa tai vaunuissa. Voit myös halutessasi hankkia vaunuihin ja turvakaukaloon omat lämpöpussit. Usein turvakaukaloihin suunnitellut pussit ovat hieman pienempiä kuin vaunuihin tarkoitetut. Lisäksi voit kiinnittää huomiota siihen, mikä väri tai millainen kuosi sopii parhaiten vaunuihin.

  • Kuinka paksun lämpöpussin tarvitset?
  • Kiinnitä huomiota lämpöpussin kiinnitysmahdollisuuksiin

Lämpöpussi vaunuihin verkkokaupasta

Vauvan lämpöpussit ovat helposti tilattavissa verkosta. Ostamalla netistä voit säästää paljon aikaa, sillä sinun ei tarvitse kierrellä lukuisia eri kauppoja löytääksesi etsimäsi. Löydät nyt useamman eri nettikaupan tuotteet kätevästi yhdeltä sivustolta. Lisäksi voit tutustua eri jälleenmyyjien hintoihin ja tarjouksiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteet, voit siirtyä jälleenmyyjän omaan verkkokauppaan. Siellä voit päättää haluatko rekisteröityä käyttäjäksi vai viedä tilauksesi loppuun rekisteröitymättä. Sinun kannattaa myös lukea läpi verkkokaupan tarjoamat toimitusehdot.

Siirry alkuun