Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alex
Big
Cam
ESPRIT
Emma
Fixoni
Hummel
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Minymo
Molo
Name It
Nike
Puma
Spiderman
TRILLE
Teddy Mountain
Ticket To Heaven
Adidas
Billieblush
Converse
Edition
Gugguu
Hollys
Junior
Kenzo
Kiss
Klein
Leaf
Mayoral
Noppies
Papu
Sanetta
Staccato
Steiff
Thor
Timberland
Vans
Wheat
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Housut & Shortsit

1682 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lasten vaatteiden valinnassa ei riitä, että ne näyttävät hyvältä, vaan niiden tulee olla sekä kauniita että käytännöllisiä. Vaatteet joutuvat kovalle koetukselle jokapäiväisessä puuhaamisessa. Lapsien housujen ja shortsien valinnassa kannattaa noudattaa erityistä huolellisuutta. Liian kiristävät housut ovat kurjan tuntuiset päällä ja voivat häiritä pikkuisen liikkumista. Hyvin valittujen housujen kanssa liikkuminen on miellyttävää ja ne kestävät ehjänä kovemmassakin menossa.

Miten valita sopivat housut

Housut ja shortsit lapsille joutuvat usein kovaan kulutukseen, joten hyvälaatuisten materiaalien valinta on tärkeää. Materiaalien tulisi olla myös miellyttäviä päällä. Suosi pehmeitä, joustavia kankaita. Esimerkiksi college, trikoo ja joustava denim ovat hyviä vaihtoehtoja. Varsinkin pienemmillä lapsilla väljät mallit ovat parhaita, sillä ne antavat täydellisen liikkumisen vapauden. Syys- ja talviaikaan pitkät housut ja paksut kankaat pitävät lapsen lämpimänä. Kevään kääntyessä kesäksi keveämmät materiaalit ja lyhyempi lahkeen mitta pitävät olon miellyttävän vilpoisana. Värejä ja malleja on tarjolla valtavia määriä, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti sopivat housut ja shortsit. Kun lapsi kasvaa ja alkaa kiinnittää itsekin huomiota omaan pukeutumiseensa, voi hänet ottaa mukaan ostoksien tekoon.

  • Valitse mukavia ja kestäviä materiaaleja
  • Talvella valitaan paksut kankaat lämmittämään
  • Kesällä kevyet kankaat viilentävät

Housut ja shortsit nettikaupasta

Mukava ja nopea tapa hankkia housut ja shortsit lapsellesi, on tehdä ostokset netissä. Sivuillamme pääset selaamaan ihania malleja lukuisilta eri myyjiltä. Tuotteen yhteydestä löydät tarkat tiedot esimerkiksi housujen ja shortsien materiaalista. Löydettyäsi ne kaikkein parhaat, voit tehdä tilauksen kätevästi nappia painamalla. Useat myyjät toimittavat paketin sinulle suoraan kotiisi. Toimitusehdoissa, kuten maksuissa ja kestossa, voi olla myyjäkohtaisia eroja, joten niihin kannattaa tutustua ennen tilauksen tekoa. Tarkista ennen tilaamista myös tuotteen vaihto- ja palautusehdot.

Siirry alkuun