Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Didriksons
Puma
Reima
Sense
Superfit
Swimpy
Teddy Mountain
Teddykompaniet
Adidas
Babice
Beck
Birkenstock
Blundstone
Converse
Eskimo
Gulliver
Hunter
Kavat
Leaf
Orbit
Playshoes
Robeez
Shepherd
Sorel
Superga
Timberland
Toms
Tretorn
Ugg
Up
Vans
Viking
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Kengät

929 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lasten kengät netistä

Lasten kengät ovat tuotteita, joita tulee ostaa lapsiperheessä vuosittain lisää. Ei ole yhdentekevää, minkälaisia kenkiä ostaa ja usein käyttökokomukset ohjaavatkin vanhempia ajan kanssa tiettyjen kenkämerkkien pariin. Jokaisella lapsella on omanmallinen jalka, johon tulee löytää sopiva kenkämalli. Lasten jalkoja kannattaakin mittailla ja päätellä, että tuleeko esimerkiksi kengän lestin olla kapea vai leveä. Suomessa vuodenaikojen vaihtelut tuovat vielä oman mausteensa kenkäostoksille. Jokaiseen vuodenaikaan tulee olla sopivat lasten kengät, jotka ovat juuri siihen säähän ja keliin passelit.

Lasten kengät ja oikea koko

 Lasten kenkiä olisi mukava ostaa etukäteen alesta, mutta usein käy niin, että lapsen jalka ottaa välillä kasvupyrähdyksiä ja välillä jalka kasvaa maltillisemmin. Usein käykin niin, että uuden sesongin alkaessa tulee sovitella sopiva koko ja maksaa lasten kengistä jokin muu kuin ale-hinta. Lasten kenkiä on helppo tilata netistä ja oikean koon sovittaminen on usein myös mielekäämpää kotona, mitä kaupassa. Netistä voi tilata useamman eri koon ja sovitella kaikki kenkävaihtoehdot omassa rauhassa. Lapset ovat usein myös tarkkoja siitä, miltä kenkä tuntuu jalassa ja pääseekö sillä helposti juoksemaan. Lasten kenkiin tulee myös jättää aina jonkin verran kasvunvaraa. Kenkien kokotaulukosta saa usein vinkkejä siihen, minkäkokoisia kenkiä kannattaa lähteä netistä tilaamaan. 

Lasten talvikengät ovat tärkeä hankinta

Erityisesti talvi tuo tullessaan monenlaista säätä ja lasten talvikengiltä vaaditaankin paljon. Lasten talvikenkien tulisi olla lämpimiä, niiden tulisi pitää vettä, mutta niillä tulisi voida myös liikkua joustavasti. Lasten talvikengät ovat myös hinnaltaan usein kalliimpia, joten usein on toivottavaa, että valittu talvikenkä kestää koko talven, eikä kengän huonon toimivuuden takia tarvitse ostaa uusia talvikenkiä. 

Helposti puettavat lasten kengät

Lasten kenkiä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten helposti lapsi saa itse puettua kengät jalkaansa. Lasten kengissä on isoja eroja siinä, miten vaivattomasti kenkä menee jalkaan. Esimerkiksi lasten lenkkareissa kannattaa suosia tarra- tai venyke-malleja, jos lapsi ei vielä osaa itse solmia kengännauhoja. Arkea ja ulosmenemisiä kannattaa suosiolla helpottaa sillä, että kengät saa jalkaan puolessa minuutissa turhautumisen sijaan. Myös talvikenkien kohdalla nauhat usein jäätyvät ja niitä on inhottava solmia. 

Siirry alkuun