Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Materiaali
X
College
Farkku
Puuvilla
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ESPRIT
Fixoni
Hummel
LEGO Wear
Lego
Minymo
Name It
Puma
Ticket To Heaven
Adidas
Gugguu
Hollys
Junior
Kenzo
Kiss
Mayoral
Noppies
Timberland
Vans
Wheat
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Lasten shortsit

363 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Shortseja on hyvä löytyä lapsen vaatekaapista useammat. Ne ovat mukava vaate etenkin kesähelteillä. Ne on myös helppo pukea ja riisua. Verkkokauppojen valikoimissa väreissä ja kuoseissa on rutkasti valinnanvaraa. Rentojen kesäshortsien lisäksi voit kokeilla jotain perinteistä ja ostaa lapsellesi tyylikkäät tweed- tai villashortsit, jotka sopivat polvisukkien ja henkseleiden kanssa hienosti juhlavaatteeksi.

Kokoa ja näköä - valitse oikeat shortsit

Kun etsit sopivia shortseja tenavallesi, mieti housujen käyttötarkoitusta. Onko housuissa tarkoitus mennä rannalle ja kesän pihaleikkeihin, vai tarvitsetko pikkuiselle polvihousut sukujuhliin? Kesäshortseja ostaessa kannattaa muistaa, että vaaleissa väreissä on helteessä viileämpi oleskella kuin. Korkeisiin lämpötiloihin sopivat parhaiten puuvillaiset shortsit. Sen sijaan villasta valmistettuja polvihousuja voi pitää jopa talvella, jos niiden kanssa pidetään sukkahousuja tai polvisukkia. Lasten shortsit ovat usein sellaista mallia, joissa ei ole vetoketjua tai napitusta. Tarkista kuitenkin ennen ostopäätöstä, saako lapsi puettua ja riisuttua shortsit itse vai tuleeko hän tarvitsemaan aikuisen apua. Valikoima on nykyään niin laaja, että jokaiselle lapselle löytyy varmasti mieluiset shortsit.

  • Mihin vuodenaikaan shortseja tullaan käyttämään?
  • Minkävärisistä shortseista lapsesi pitää?
  • Tarkista, täytyykö shortseja napittaa.

Shortsien valinta verkkokaupasta

Lasten shortsit on kätevä tilata netistä. Näin et joudu viemään lasta kauppakeskukseen tylsistymään, vaan housuja voi kokeilla rauhassa kotona. Verkossa valikoima on aivan eri tasolla kuin kivijalkakaupassa, jossa on rajallisemmat varastointimahdollisuudet. Lasten vaatteisiin on usein hyvä varata hieman kasvuvaraa, niin myös shortseihin. Verkkokaupoissa shoppailessa kannattaa muutenkin tarkistaa, minkä kokoisia shortseja olet tilaamassa. Yleensä lasten housujen tuotetiedoissa kerrotaan myös, minkäikäisille käyttäjille ne on tarkoitettu. Se helpottaa sopivien shortsien valintaa. Taaperon housut eivät sovi kouluikäiselle.

Siirry alkuun