Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Avengers
Barbie
Batman
Big
Cars
Dinosaur
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Dora
Haba
Hello Kitty
Kids Concept
Marvel
Minions
Palomies Sami
Paw Patrol
Pokemon
Princess
Roommates
Spiderman
Star Wars
Superman
Teddykompaniet
Teletubbies
Transformers
Walltastic
Cat
Frozen
Lentsikat
Planes
Rainbow
Sekalaiset
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Tapetit & seinäkoristeet

449 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Tapetit ja seinäkoristeet luovat lastenhuoneeseen halutun tunnelman

Tapetilla lastenhuoneen saa erottumaan helposti talon muista huoneista. Osa tykkääkin, että lastenhuoneessa saa olla runsaasti väriä ja kuvia, vaikka muu talo olisi pelkistetyn skandinaavinen. Tapetti on usein pysyvämpi sisustusratkaisu, mutta seinäkoristeilla ja -tarroilla voi elävöittää lastenhuonetta, jossa ei ole käytetty tapettia. Seinätarrat on helppo asentaa itse ja ne saa helposti myös pois, jos alkaa kyllästyttämään. 

Tapetti kuin elokuva

Tapetteja saa nykyään huikeina 3-d kuvina, jotka ovat kuin suoraan lasten elokuvista. Kuvatapetit ovat todella tarkkoja, joissa yksityiskohdat näkyvät selkeästi. Kuvatapetteja on saatavilla netistä ja valikoima on jo laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa. Jos ei halua niin voimakasta tunnelmaa, voi toki valita myös neutraalimman lastentapetin. Onkin hyvä, jos lastenhuoneen sisustusta suunnittelee alusta asti kokonaisuutena. Silloin valitun sävymaailman mukaan on helppo valita tapetit, maalit, huonekalut, verhot ja muut isommat sisustuselementit. 

Seinätarroilla saa helposti hauskoja yksityiskohtia

Seinätarrat ovat loistava valinta jokaiseen lastenhuoneeseen. Niillä voi sisustaa kätevästi myös vuokrakämpässä, koska tarrat eivät aiheuta pysyvää muutosta asuntoon. Seinätarrat ovatkin nostaneet vuosi vuodelta suosiotaan myös lastenhuoneissa. Seinätarran avulla huoneeseen saa esimerkiksi hauskan pituusmitan, liitutaulun, valokuvakehykset tai vaikkapa maailmankartan. Seinätarrojen valikoima on todella laaja. Netistä ostettaessa kannattaa aina kiinnittää huomiota seinätarran kokoon. Seinätarran hahmottamiseksi voikin merkitä oikeat mitat seinälle, jolloin saa vähän käsitystä miltä kuva näyttäisi halutulla paikalla.  

Siirry alkuun