Lelut & lelukaupat netissä
Autot - Cars, puhallettava uima-allas, 57 litraa, Intex
17,57€
Vauvan allas, vaaleanpunainen, Intex
17,57€
Dinoland Lasten Allas 333 x 229 x 112 cm, Intex
60,68€
Bestway Puhallettava uima-allas, 183 cm
14,90€
Uima-allas kalavarjolla, Intex
20,27€
Gator Play Center -lastenallas, Intex
41,60€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bestway
Bubble
Disney Pixar Cars
Exit
Intex
Paw Patrol
Deryan
Frozen
Ring
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Coolshop lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Proshop
Poista kaikki suodattimet

Lasten uima-altaat

122 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Lapset tunnetusti pitävät hauskoista vesileikeistä, eikä ihme, sillä ovathan ne monesti myös aikuisen mieleen. Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta lähteä polskimaan esimerkiksi uimahallin tai rannalle. Oman uima-altaan hankkiminen on hyvä ratkaisu, sillä siinä voi polskia, milloin itse haluaa. Uima-altaita löytyy netistä hyvin monenlaisia. Perehdy myös muihin vaihtoehtoihin. Miten olisi esimerkiksi iso uima-allas pihalle? Tutustu valikoimaan ja hanki omasi vaikka heti!

Uima-altaat netistä

Lasten uima-altaat löytyvät verkkokauppojen valikoimista helposti. Netissä voi selailla verkkokauppojen valikoimaa parilla klikkauksella. Voit paitsi vertailla itse uima-altaita, myös hintoja, toimituskuluja ja muita ostamiseen liittyviä seikkoja. Mikäli etsit esimerkiksi puhallettavaa uima-allasta, löytyvät ne helposti suodattamalla hakutuloksia. Uima-altaan mallin lisäksi tuloksia voi rajata esimerkiksi hinnan ja värin mukaan. Mikäli haluat selata tuotteita halvimmasta kalleimpaan, on sekin mahdollista. Monissa verkkokaupoissa tuotteita voi selata myös valmistajan mukaan. Lelukaupat.fi:n uima-allas kategoriasta löydät esimerkiksi UV-suojatun Bestwayn valmistaman uima-altaan, joka on tarkoitettu taaperoille istuskelua varten. Siinä on aurinkosuoja, joka suojaa kesän paahtavalta auringolta.

  • Verkkokaupoissa hakutuloksia voi suodattaa
  • Tuotteita voi selata hinnan mukaan

Ostaminen, toimitus ja palauttaminen

Lasten uima-altaat tilaat verkkokaupasta usein jopa täysin ilman postikuluja. Moni verkkokauppa tarjoaa nykyään tilaukselle kuin tilaukselle maksuttoman toimituksen. Toiset verkkokaupat puolestaan tarjoavat maksutonta kuljetusta esimerkiksi 50€ ylittäville tilauksille. Tuotteet saa monesta verkkokaupasta tilattua esimerkiksi mihin tahansa pakettiautomaattiin, postiin, R-kioskille tai jopa suoraan kotiovelle. Jos on tarve jostain syystä palauttaa jokin tuote, se onnistuu vaivatta. Monesti myös tuotteen palauttaminen on ostajalle täysin maksutonta. Verkkokaupoista tilatuilla tuotteilla on vähintään 30 vuorokauden palautusoikeus.

Siirry alkuun