Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
74 cm
80 cm
134 cm
152 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Chicco
Didriksons
Fixoni
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Marble
Minions
Minymo
Molo
My Little Pony
Name It
Nike
Peppi Pitkätossu
Princess
Puma
Pumpkin
Quinny
Razor
Reima
Skip Hop
Spiderman
Ticket To Heaven
Adidas
Frozen
Gant
Gugguu
Hollys
Hulabalu
Junior
Kanz
Kenzo
Maya
Mayoral
Mission
Papu
Pegperego
Playshoes
Retro
Scout
Steiff
Tretorn
Vans
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Stockmann lelut
Poista kaikki suodattimet

Ulkovaatteet

1106 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteisissa lapset tarvitsevat kunnon vaatetuksen ulkoiluun. Sääolosuhteet asettavat vaatteille korkeat vaatimukset. Lasten ulkovaatteiden tulee olla mukavat päällä ja mahdollistaa sen, että lapset voivat liikkua hyvin, eivätkä vaatteet kiristä. Vaatteiden tulee myös olla hengittävät ja mahdollisimman kevyet, että leikit ja liikkuminen sujuisivat mahdollisimman helposti. Myös ulkovaatteiden ulkonäöllä ja värityksellä on tärkeä rooli, jotta vaatteet ovat lapsille mieluisia.

Ulkovaatteita lapsille netistä

Mukavat ja tarkoituksenmukaiset ulkovaatteet ovat tärkeät lasten ulkoilussa. Vaatteiden tulisi olla helposti puettavia ja tuntua mukavilta. Lelukaupat.fi sivustolla on laajat valikoimat eri jälleenmyyjien tarjoamia ulkovaatteita. Ulkovaatteiden valinnassa tulisi ottaa huomioon vaateiden valmistusmateriaalit. Suomen sääolosuhteet ovat usein viileät ja kosteat, joten silloin ulkoleikkeihin tulee valita vaatteet, jotka pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä ulkoilun aikana. Talvipakkasiin valikoimista löytyy sekä koko haalareita että takkeja, joiden materiaalit on valittu pitämään lämpimänä ja ne ovat silti hengittäviä. Sadesäälle löytyy sadehaalareita ja kurahousuja, jotka ovat mainiot ulkovaatteet vedenpitävyytensä ansiosta. Ulkovaatteita löytyy monelle eri-ikäiselle ja -kokoiselle lapselle.

  • Tarkista ulkovaatteiden oikea koko
  • Tutustu ulkovaatteiden materiaaleihin

Tilaa helposti ja nopeasti netistä

Nykyisin ulkovaatteet saat tilattua netistä nopeasti ja vaivattomasti. Mukavaa netistä tilatessa on, että voit tutustua rauhassa tuotteisiin vaikkapa kotona. Lelukaupat.fi sivustolla voit tutustua monien eri jälleenmyyjien tuotteisiin ja tarjouksiin sekä vertailla tuotteita ja niiden hintoja. Sivustolta sinun on helppo valita mieleisesi vaatteet. Valittuasi tuotteet on tärkeää tarkistaa tuotteiden koot ja tilausehdot sekä tutustua jälleenmyyjän toimitus- ja palautusehtoihin. Kun olet löytänyt mukavat tuotteet, klikkaat vain ne ostoskoriin ja viimeistelet tilauksesi jälleenmyyjän verkkokaupassa.

Siirry alkuun