Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
56 cm
62 cm
68 cm
70 cm
74 cm
80 cm
86 cm
104 cm
110 cm
116 cm
122 cm
134 cm
140 cm
152 cm
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Batman
Big
Bugaboo
Celavi
Didriksons
Dinosaur
Disney
ESPRIT
EasyWalker
Emma
Fixoni
Geggamoja
Hummel
LEGO Wear
Lego
Lindberg
Marble
Marvel
Minymo
Molo
Name It
Nike
Parker
Paw Patrol
Princess
Puma
Razor
Reima
SilverCross
Skip Hop
Star Wars
Tenson
Ticket To Heaven
Absorba
Adidas
Babyzen
Bambi
Barbour
Buffalo
Burberry
Cat
Catimini
Chloe
Cinnamon
Converse
Cream
Cyrillus
Denver
Diesel
Ebbe
Fendi
Gap
Gotham
Guess
Hatley
Hunter
Ikks
Indikidual
Joules
Junior
Kanz
Kattnakken
Keen
Kenzo
Kiss
Klein
Kuling
Lacoste
Levis
Mayoral
Mikkline
Mp
Nununu
Patagonia
Playshoes
Rainbow
Retro
Sekalaiset
Steiff
Sunny
Thor
Timberland
Tinycottons
Tretorn
Twilight
Vans
Wheat
Wynken
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
Pinkorblue.fi
Stockmann lelut
Tokmanni
Poista kaikki suodattimet

Ulkovaatteet

7532 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteisissa lapset tarvitsevat kunnon vaatetuksen ulkoiluun. Sääolosuhteet asettavat vaatteille korkeat vaatimukset. Lasten ulkovaatteiden tulee olla mukavat päällä ja mahdollistaa sen, että lapset voivat liikkua hyvin, eivätkä vaatteet kiristä. Vaatteiden tulee myös olla hengittävät ja mahdollisimman kevyet, että leikit ja liikkuminen sujuisivat mahdollisimman helposti. Myös ulkovaatteiden ulkonäöllä ja värityksellä on tärkeä rooli, jotta vaatteet ovat lapsille mieluisia.

Ulkovaatteita lapsille netistä

Mukavat ja tarkoituksenmukaiset ulkovaatteet ovat tärkeät lasten ulkoilussa. Vaatteiden tulisi olla helposti puettavia ja tuntua mukavilta. Lelukaupat.fi sivustolla on laajat valikoimat eri jälleenmyyjien tarjoamia ulkovaatteita. Ulkovaatteiden valinnassa tulisi ottaa huomioon vaateiden valmistusmateriaalit. Suomen sääolosuhteet ovat usein viileät ja kosteat, joten silloin ulkoleikkeihin tulee valita vaatteet, jotka pitävät lapsen kuivana ja lämpimänä ulkoilun aikana. Talvipakkasiin valikoimista löytyy sekä koko haalareita että takkeja, joiden materiaalit on valittu pitämään lämpimänä ja ne ovat silti hengittäviä. Sadesäälle löytyy sadehaalareita ja kurahousuja, jotka ovat mainiot ulkovaatteet vedenpitävyytensä ansiosta. Ulkovaatteita löytyy monelle eri-ikäiselle ja -kokoiselle lapselle.

  • Tarkista ulkovaatteiden oikea koko
  • Tutustu ulkovaatteiden materiaaleihin

Tilaa helposti ja nopeasti netistä

Nykyisin ulkovaatteet saat tilattua netistä nopeasti ja vaivattomasti. Mukavaa netistä tilatessa on, että voit tutustua rauhassa tuotteisiin vaikkapa kotona. Lelukaupat.fi sivustolla voit tutustua monien eri jälleenmyyjien tuotteisiin ja tarjouksiin sekä vertailla tuotteita ja niiden hintoja. Sivustolta sinun on helppo valita mieleisesi vaatteet. Valittuasi tuotteet on tärkeää tarkistaa tuotteiden koot ja tilausehdot sekä tutustua jälleenmyyjän toimitus- ja palautusehtoihin. Kun olet löytänyt mukavat tuotteet, klikkaat vain ne ostoskoriin ja viimeistelet tilauksesi jälleenmyyjän verkkokaupassa.

Siirry alkuun