Yövaloprojektori 6 in 1, avaruus
23,90€
Batman varjolamppu
22,90€
Vita, Valaisin, Eos, 35 cm, Valkoinen
52,90€
Sitruuna led-valot
12,90€
Skip Hop Moonlight & Melodies -yölamppu, pöllö valkoinen
64,90€
Paw Patrol GoGlow
40,54€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Angel
Bamse
Batman
Big
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Eglo
Hello Kitty
Jabadabado
Jox
Kids Concept
Minions
Pabobo
Paw Patrol
Philips
Rice
Skip Hop
Smurffit
Spiderman
Star Wars
Superman
Teddykompaniet
Tuomas Veturi
Turtles
Autot
Cream
Doomoo
Ghost
Haba
Irislights
Koziol
Monsters
Moon
Nalle
Sekalaiset
Sweetlights
Trex
Zazu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Valaisimet

334 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Lastenvalaisimet erottavat lastenhuoneet muista

Lastenhuoneen valaisimet hehkuvat herkullisissa väreissä ja luovat tärkeää valoa pienille leikkijöille. Lastenhuoneeseen sopii hyvin useampikin valaisin. Kattolamppu tuo yleisvaloa, pöytävalaisin valaisee piirrustushetket, lattiavalaisin luo tunnelmaa ja täydentää yleisvaloa ja viimeisimpänä yövalo luo turvaa lapsen öihin. Valoa kannattaa olla mielummin liikaa kuin liian vähän. Tilanteen mukaan voi hämärtää valaistusta ennen nukkumaanmenoa ja päivänvalosta riippuen pitää yllä riittävää valaistusta leikkijöille päivisin.

Lastenhuoneen valaisimet eivät kuumu

Lastenhuoneeseen ei suositella kuumenevia hehku- tai halogeenivaloja, koska lapset voivat niihin koskea. Tärkeää on, että valaisimet ovat tukevia ja turvallisia. Lapset leikkivät usein lattianrajassa, joten kattovalaisinta tai riippuvalaisinta ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että valoa riittää hyvin lattialle saakka. Lapset ovat myös lyhyempiä, joten tarkista, että valaisin ei häikäise lapsen silmiä. Valaistusta voikin kohdentaa myös seinille, jolloin valo ei niin häiritse leikkiviä lapsia. 

Yövalo luo turvaa monelle pienelle nukkujalle. Parempien öiden toivossa lapsille on kehitetty pehmeitä yövaloja, jotka käyvät myös unikavereina. Lumiloven Barbapapa on esimerkiksi ladattava yövalo, jonka voi ottaa yöksi viereen. Barbababa valaisee yöllä sopivasti ja tuo turvaa, jos lapsi yöllä herää. Barbapapan 3 watin led lamppu on turvallinen, eikä se ole liian kirkas. Useat yövalaisimet on varustettu myös liiketunnistimella, jolloin ne syttyvät lapsen liikkuessa. Osa lasten yövaloista on himmennettäviä, jolloin ne käyvät illalla lukulamppuna ja yöllä himmeänä yövalona. Lasten valaisimia on hyvin saatavilla netistä, joten tutustu ja tilaa. 

Siirry alkuun