Kunnas Herra Hakkarainen -pussilakana, punainen
31,90€
Vuodevaatesetti 102 x 120 cm
25,00€
Finlayson Elefantti lasten pussilakanasetti 120 x 160 cm, keltainen
39,90€
Tyynyliina 37 x 52 cm
7,00€
Smurffit Fleecepeitto
16,90€
Finlayson Otso-pussilakanasetti 120 x 160 cm, multi
39,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alvi
Avengers
Baby Dan
Bamse
Big
Cam
Carena
Chicco
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
EasyGrow
Emma
Ergobaby
Färg form
Geggamoja
Jox
Kids Concept
Marble
Milana
Mumin
Muumi
My Little Pony
Paw Patrol
Pokemon
Smurffit
Spiderman
Aerosleep
Apple
Babblarna
Babybay
Barnkammaren
Bloomingville
Candide
Finlayson
Hoppekids
Junior
Noukies
Sebra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Hong Kong
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Vuodevaatteet

361 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Lasten vuodevaatteet

Lasten vuodevaatteet tuovat väriä ja kodikkuutta lastenhuoneeseen. Lasten suosikkihahmot esiintyvät niin lakanoissa, tyynyissä kuin koristetyynyissäkin ja tekevät myös nukkumaanmenosta mukavampaa. Lapsi kiintyy usein suosikkipeittoonsa, tyynyynsä ja unileluunsa ja monelle lapselle onkin tärkeää, että saa valita itselle mieluisen kuosin vuodevaatteisiin. Netistä löytyy laaja valikoima tuotteita vauvanpeitoista ja lasten pussilakanaseteistä lähtien. Peiton ja tyynyn koko kasvaa lapsen mukana, joten vuodevaatteiden vaihtuvuus on aika vilkasta lapsen ensimmäisinä vuosina. Peiton ja tyynyn lisäksi käyttömukavuutta lisää muun muassa erilaiset suojalakanat.

Peitot, lakanat ja tyynyt

Peitot, lakanat ja tyynyt kuuluvat jokaisen lastenhuoneen sisustukseen. Lakanoiden koko vaihtelee lapsen kasvaessa niin, että lapsella on vauvapeiton jälkeen juniori-peitto, minkä jälkeen siirrytään aikuisten kanssa samaan kokoon. Myös tyynyjä ja tyynyliinoja löytyy eri kokoisia. Alkuun vauva ei tarvitse ollenkaan tyynyä ja lapsen tyyny tuleekin osaksi vuodevaatteita yleensä vasta lähempänä vuoden ikää. Lasten vuodevaatteita voi ostaa kätevästi netistä koon mukaan ja erilaiset pussilakanasetit ovatkin yleensä hyvä lahjaidea lapselle kuin lapselle. Suojalakanat tekevät nukkumisesta miellyttävää ja yöllisten vahinkojen sattuessa lakana suojaa hyvin varsinaista patjaa. 

Patjat, petivaatteet ja koristetyynyt

Patjat ja petivaatteet vaikuttavat siihen, että lapsi voi nukkua yönsä hyvin. Miellyttävät materiaalit ja sopiva patja tekevät sängystä hyvän paikan nukkua. Koristetyynyillä saa helposti väriä lastenhuoneeseen ja koristetyynyjä voi helposti hyödyntää myös erilaisissa maja-leikeissä. Laadukkaat patjat, petivaatteet ja koristetyynyt kestävät käytössä jopa useammalla lapsella, joten laatuun kannattaa panostaa myös lasten vuodevaatteissa. Lasten vuodevaatesettejä on valmistettu myös kehtoon sopiviksi, joten jos vauvan nukkumapaikaksi on tulossa kehto, kannattaa netistä etsiä nimenomaan kehtoon sopivia vuodevaatesettejä. Lasten peittoja on yleensä hyvä olla useampia. Lasten kevyt peitto kulkee hyvin myös reissuilla mukana.

 

 

Siirry alkuun