Lastenhuoneen matto MINIONS 133x190 cm
32,60€
Lastenhuoneen matto MINIONS 160x240 cm
49,50€
Medium Size Car Playmat
48,00€
Lastenhuoneen matto HOP PLAY 67 x 200 cm
30,50€
Disney Pixar Cars, Matto, World of Cars, Harmaa
26,00€
Lastenhuoneen matto WORLD OF CARS, Disney Pixar Cars
26,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
Angry Birds
Baby Dan
Big
Disney Pixar Cars
Haba
Hape
Kids Concept
Melissa & Doug
Minions
Rice
Roommate
Safari
Schleich
Stoy
Summertime
Bloomingville
Knorrtoys
Oball
Sebra
Zorro
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Adlibris
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen matot

137 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Lasten matoilla vietetään paljon aikaa

Lastenhuoneen matot erottautuvat väreillään ja tänäpäivänä myös hahmoillaan. Lasten suosikkihahmot löytyvät usein myös lastenhuoneen leikkimatoista. Star Wars, Anna ja Elsa Frozenista, Barbie ja Minions näyttelevät lastenhuoneessa tärkeää roolia myös lasten matoissa. Myös perinteiset automatot ja muut leikkimatot pitävät edelleen pintansa. Mikäs sen kätevämpää kuin autorata valmiina omassa huoneessa? 

Sopiva matto lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen matot ovat usein suhteellisen pieniä, joten etenkin netistä tilattaessa kannattaa aina tarkistaa maton koko. Pieneen lastenhuoneeseen sopii pieni matto, mutta jos lastenhuone on vähän isompi, voi pieni matto näyttää vähän hassulta. Yksi ratkaisu on ostaa kaksi samanlaista mattoa ja laittaa ne vierekkäin. Matolla on kuitenkin mielyttävämpi leikkiä kuin lattialla ja matot parantavat lisäksi lastenhuoneen akustiikkaa. Lapset viettävät suurimman osan leikkiajastaan matolla, joten sopivan kokoinen matto on tärkeä hankinta. Lastenhuoneen mattojen valikoima on netissä laaja, joten jokaiseen huoneeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Lastenhuoneen matot on usein valmistettu helppohoitoisesta polyamidista. Myös puuvillaisia mattoja on saatavilla lastenhuoneeseen sopivissa väreissä. Ohut, mutta suhteellisen kevyt matto on kätevä pestä, jos tahroja tulee. Yleensä lastenhuoneen leikkimatot ovat suhteellisen edullisia, joten ei ole katastrofi, vaikka barbi-matto ei olekaan lapsen mielestä enää in muutaman vuoden päästä.

Siirry alkuun