Puolipimentävä fotoverho DISNEY ICE KINGDOM 280 x 245 cm
174,00€
Fotoverho DISNEY PRINCESS 180 x 160 cm
72,00€
Fotoverho DISNEY ICE KINGDOM 180 x 160 cm
72,00€
Disney Pixar Cars, Verho
40,54€
Fotoverho DISNEY CARS 2 180 x 160 cm
72,00€
Minions Verho 140 x 250 cm
40,54€
Valitse kategoria
Valitse verho
X
Cars
Disney
Frozen
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Jox
Kids Concept
Milana
Minions
Friends
Frozen
Funny
Rainbow
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen verhot

176 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Millaiset verhot lastenhuoneeseen?

Lastenhuoneen sisustukseen kuuluu olennaisena osana verhot. Aluksi kannattaa miettiä, tarvitseeko verholta myös pimentäviä ominaisuuksia. Kesäöinä ja -aamuina aurinko voi valaista kirkkaasti lastenhuoneeseen ja suuri valon määrä voi häiritä lasten unta. Pimentämisen voi hoitaa myös rullaverhon tai sälekaihtimien avulla, jolloin lastenhuoneeseen voidaan valita minkälaiset verhot vain.

Lastenhuoneen verhot voivat olla näyttävät tai yksinkertaiset

Fotoverhot sisältävät isoja ja tarkkoja kuvia lasten suosikkihahmoista, mukana muun muassa Hello Kitty, Disneyn Princess ja Cars 2. Fotoverho pääsee oikeuksiinsa, kun se on kokonaan vedettynä ikkunan eteen näkyviin. Fotoverhot ovat helppohoitoisia polyesteriverhoja, jotka voi pestä myös koneessa. Lastenhuoneessa kannattaakin suosia helppohoitoisia materiaaleja, joilta voi kätevästi putsata tulleita tahroja. 

Jos lastenhuoneessa on jo paljon väriä, verhoissa kannattaa suosia yksinkertaisempaa kuosia. Esimerkiksi Kids Conceptilla on myynnissä valkoiset Fairy-sivuverhot, joissa on verhon ylälaidassa roosa tai sininen yksinkertainen kuvio. Lastenhuoneesta tulee helposti sekava, jos väriä ja voimakkaita kuvia käytetään jokaisessa sisustuselementissä. Lastenhuoneeseen on tarjolla paljon voimakkaita kuoseja ja värikkäitä huonekaluja ja yleensä lapset tykkäävätkin näistä värikkäistä tavaroista. Kuitenkin jo pelkästään leluista tulee paljon väriä huoneeseen, joten lastenhuonetta suunnitellessa kannattaa miettiä aina myös kokonaisuutta.  

Siirry alkuun