Lelut & lelukaupat netissä
Disney Pixar Cars, Verho
40,54€
Star Wars verho 140 x 250 cm
40,54€
Fotoverho DISNEY CARS 2 180 x 160 cm
63,08€
Fotoverho DISNEY PRINCESS 180 x 160 cm
63,08€
Ryhmä Hau Verho 140 x 250 cm, Paw Patrol
40,54€
Puolipimentävä fotoverho DISNEY ICE KINGDOM 280 x 245 cm
153,20€
Valitse kategoria
Valitse verho
X
Cars
Disney
Frozen
Valitse tuotemerkki
X
Cars
Disney
Disney Frozen
Disney Pixar Cars
Disney Princess
Milana
Minions
Paw Patrol
Star Wars
Friends
Frozen
Funny
Rainbow
Trolls
Violetta
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Eurotoys
On24 lastenmaailma
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen verhot

181 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Millaiset verhot lastenhuoneeseen?

Lastenhuoneen sisustukseen kuuluu olennaisena osana verhot. Aluksi kannattaa miettiä, tarvitseeko verholta myös pimentäviä ominaisuuksia. Kesäöinä ja -aamuina aurinko voi valaista kirkkaasti lastenhuoneeseen ja suuri valon määrä voi häiritä lasten unta. Pimentämisen voi hoitaa myös rullaverhon tai sälekaihtimien avulla, jolloin lastenhuoneeseen voidaan valita minkälaiset verhot vain.

Lastenhuoneen verhot voivat olla näyttävät tai yksinkertaiset

Fotoverhot sisältävät isoja ja tarkkoja kuvia lasten suosikkihahmoista, mukana muun muassa Hello Kitty, Disneyn Princess ja Cars 2. Fotoverho pääsee oikeuksiinsa, kun se on kokonaan vedettynä ikkunan eteen näkyviin. Fotoverhot ovat helppohoitoisia polyesteriverhoja, jotka voi pestä myös koneessa. Lastenhuoneessa kannattaakin suosia helppohoitoisia materiaaleja, joilta voi kätevästi putsata tulleita tahroja. 

Jos lastenhuoneessa on jo paljon väriä, verhoissa kannattaa suosia yksinkertaisempaa kuosia. Esimerkiksi Kids Conceptilla on myynnissä valkoiset Fairy-sivuverhot, joissa on verhon ylälaidassa roosa tai sininen yksinkertainen kuvio. Lastenhuoneesta tulee helposti sekava, jos väriä ja voimakkaita kuvia käytetään jokaisessa sisustuselementissä. Lastenhuoneeseen on tarjolla paljon voimakkaita kuoseja ja värikkäitä huonekaluja ja yleensä lapset tykkäävätkin näistä värikkäistä tavaroista. Kuitenkin jo pelkästään leluista tulee paljon väriä huoneeseen, joten lastenhuonetta suunnitellessa kannattaa miettiä aina myös kokonaisuutta.  

Siirry alkuun