Lelut & lelukaupat netissä

Lasten ohjelmat ja elokuvat netistä

Lastenelokuvat ja koostetut lastenohjelmat on erittäin helppo tilata netistä, sillä netissä valikoima on aika kaikkein laajin. Eri lelukauppojen valikoimista löytyy varmasti ne elokuvat mitä lapsi toivoo.

Netin lelukauppojen elokuvavalikoima on erittäin laaja, ainakin mikäli etsit suosituimpia lastenelokuvia. Esimerkiksi verkkokauppa Cdonin valikoimista löytyy kaikki Disneyn klassikot aina 101 dalmatialaisesta ja Lumikista uusimpiin Frozen ja Star Wars elokuviin asti. Disneyn klassikot on järkevästi numeroitu, jolloin ne on myös helppo löytää. Disneyn elokuvat ovatkin erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan, sillä mikäli pidät niitä hyvin, niiden jälleenmyyntiarvo netin kirpputoreilla on aika hyvä suhteessa hankintahintaan.

Monet keräävät kotiinsa Disneyn klassikot sitä mukaa kuin niitä tulee uusia. Disneyn prinsessaklassikoita ja muita elokuvia onkin mukava katsoa aina uudestaa, vaikka koko perheellä. Perheen pienimmätkin katsovat niitä varmasti mielellään isompanakin, sillä elokuva näyttäytyy aina hieman erilaisena eri ikäisenä. Siksi elokuvia ei kannata myydä pois ennen kuin lapsi itse sitä haluaa.

Legoelokuvat ja sarjat saatavilla levyillä

Viime vuosina myös Lego on tuottanut pitkän listan Lego-hahmoihinsa liittyviä elokuvia ja sarjoja, joita se on julkaissut Youtubessa. Näitä sarjoja on kuitenkin mahdollista tilata netistä myös dvd:llä, eli koko sarja on siinä yhdessä putkessa eikä niitä tarvitse tällöin selata youtubesta. Lego elokuvista on tarjolla kaikki: Chimat, Ninjagot, Justice League, Star Wars, Lego Movie, Hero Factory...

Friends-elokuvia ei ole saatavilla ainakaan Lelukaupat.fi sivuston lelukaupoista.

Hello Kitty, Palomies-Sami ja muut lastenohjelmat

Suosituimpia lastenohjelmia on koottu dvd:lle sarjaksi, jolloin niitä on helppo katsella ilman, että ohjelma aina katkeaa välissä. Lelukauppojen elokuvaosastoilta netistä löytyvät ainakin Hello Kitty, Monster High, Muumit, My Little Pony, Palomies Sami ja Team Hot Wheels. Näitä voi koota vaikka kokonaisen sarjan kerralla itselleen.

Siirry alkuun