Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Avengers
Batman
Disney
Paw Patrol
Pinolino
Safari
Spiderman
Hoppekids
Junior
Sekalaiset
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lastensängyt

168 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Lastensängyt lastenhuoneeseen netistä

Lastensänky on huonekalu, jonka ostaminen tulee ajankohtaiseksi heti pinnasängyn käytyä pieneksi. Lapselle kannattaa ostaa matalalaitainen lastensänky jo aiemmin, jos lapsi alkaa kiipeilemään pinnasängystä pois. Lastensänkyjä on helppo ostaa netistä. Aluksi kannattaa miettiä sopiva lastensängyn koko. Jatkettavat lastensängyt ovat suosittuja juuri siitä syystä, että sänkyä voi kasvattaa helposti lapsen kasvaessa. Juniorisänky on myös hyvä vaihtoehto pienempään lastenhuoneeseen.

Juniorisänky jättää tilaa myös leikeille

Lasten juniorisänky on usein pituudeltaan 160 cm tai alle, joten juniorisänky ei vie tarpeettomasti leikkitilaa lastenhuoneesta. Juniorisängyn voi ostaa jo heti taapero-ikäiselle lapselle ja sänky voi olla käytössä vielä kouluiässä. Lapsen pituuskasvusta riippuen juniorisänky toimii käytössä monta vuotta. Juniorisängyissä on yleensä pieni laita tai sänkyyn voi olla ostettavissa erikseen lisälaita. Osassa juniorisänkyjä on myös sängyn alla säilytyslaatikko, joka tuo lastenhuoneeseen näppärästi lisää säilytystilaa.

Lastensängyn valinta

Lastenhuoneessa on hyvä mittoa sängylle paikkaa, ennen sängyn tilaamista netistä. Jos lastenhuone on tilava, voi myös miettiä täyspitkän lastensängyn ostamista, jolloin sänky on pitkäikäinen hankinta. Jos taas lastenhuone on pieni, tuo juniorisänky tai jatkettava lastensänky mukavasti lisää leikkitilaa. Lastensänkyjä on eri värisiä ja kokoisia, joten netissä riittää valikoimaa lastensänkyjen osalta. Lastensänkyjä on myös saatavilla värikkäillä lasten suosikkihahmoilla varustettuna, mutta myös autosänkyjä ja junasänkyjä löytyy. Neutraalimpi valkoinen lastensänky voi olla kuitenkin varma valinta, jos etsii pitkäikäistä lastensänkyä. 

Siirry alkuun