Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
AddBaby
Alvi
Baby Dan
Bamse
Big
Britax
Britton
Bugaboo
Buggyguard
Bumprider
Carena
Chicco
Concord
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
EasyGrow
EasyWalker
Easy X Rider
ElodieDetails
Emma
Geggamoja
Graco
Hamax
Kids Concept
Knorrbaby
Lascal
Lindberg
Marble
MaxiCosi
Milana
Munchkin
Nomad
Playgro
Quinny
SEGR
SilverCross
Skip Hop
TRILLE
Teddykompaniet
Tullsa
Aerosleep
Altabebe
Apple
Babblarna
Babybay
Babyjogger
Babyzen
Bassonbaby
Bob
Buggypod
Burley
Candide
Cosatto
Edition
Elephant
Fillikid
Friends
Gb
Goodbaby
Harmatex
Hartan
Hauck
Heitmann
Hoppediz
Jane
Jollein
Junior
Kiddy
Kids2sit
Kuling
Maclaren
Manduca
Moon
Najell
Orbit
Outlook
Pegperego
Reer
Safety1st
Sebra
Steiff
Step2
Sterntaler
Sunnybaby
Teutonia
Tfk
Thule
Tinkafu
Tolo
Turbo
Twilight
Uppababy
Urra
Voksi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Ellos lelut
Kärkkäinen
Lekmer lelukauppa
Lelufantti lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Lastenvaunut

2109 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Lastenvaunurallia

Kun vauva ilmoittaa tulostaan, alkaa usein kuumeinen miettiminen, mitä kaikkea täytyy hankkia tuota pientä ihmistä varten. Yksin isoimpia hankintoja lieneekin lastenvaunut. Ei ole kauaakaan aikaa kun vaunujen kiistaton johtomerkki pohjoismaissa oli ruotsalainen Emmaljunga, nyt tilanne on ihan toinen. Emmaljunga on saanut lukuisia kilpailijoita, joiden ominaisuudet yltävät ihan yhtä hyvään ellei parempaankin laatuun. Tällä hetkellä lastenvaunut ovatkin varsinainen viidakko, sillä valikoimaa ja ominaisuuksia löytyy niin paljon, että valinnan vaikeus voi iskeä sillekin, joka luulee tietävänsä, minkälaiset menopelit omalle kullan nupulle haluaa. 

Nykyään kun on olemassa nelipyöräisiä lastenvaunuja, kolmipyöräisiä vaunuja, yhdistelmävaunuja ja sisarusvaunuja sekä juoksuvaunuja. Vaunuissa on todella paljon erilaisia ominaisuuksia, kuten turvakaukalon kiinnitysmahdollisuus runkoon tai kääntyvät ja lukittavat etupyörät. Vaunuja ostaessa onkin tärkeintä pohtia, mitkä ovat juuri meidän käyttötarkoitusta parhaiten vastaavat vaunut. Usein onkin järkevää kääntyä asiantuntijoiden puoleen, jotka osaavat kertoa vaunujen lukuisista ominaisuuksista.

Valitse vaunut käytön mukaan

Nykyisin vaunut ovat todella siroja ja hyvin pieniin tiloihin pakattavia. Sisarusten vaunuja löytyy eri tavoilla muunneltavia, sekä vaunuja, joita voi käyttää joko kaksostenrattaina että yksösten rattaina, kuten Baby Joggerin City Selectit. Lekmerin valikoimasta löytyykin Baby joggerin vaunuja. On myös olemassa erittäin käteviä pikkurenkaisia ja siroja matkarattaita. Sellaiset ovatkin varsin kätevät esimerkiksi vakiovarusteeksi autoon. 

Enää ei hankita ainoastaan yhtiä vaunuja vauvalle, vaan monet ostavat useammat eri käyttöön. Ostetaan kaupunkivaunut, jotka ovat sirot, kätevät, ketterät, kääntyvillä etupyörillä varustetut, jotta kääntyvät pienessä tilassa. Lisäksi yleensä näihin malleihin saa sen kaukalon kiinnitettyä vaunukopan tilalle, joskin erillisillä adaptereilla. Sitten toiseksi vaunuksi hankitaan lenkkeilyvaunut, jotka ovat sitten isompirenkaiset ja ehkä kolmipyöräiset juoksurattaat. Autonperältä saattaa löytyä vielä ne matkarattaatkin. 

Tilaa lastenvaunut ja tarvikkeet netistä

Nykyään suositaan myös todella paljon käytettyjä vaunuja, sillä vaunut säilyttävät todella hyvin arvonsa. Vaunuihin on olemassa myös erilaisia tarvikkeita ja lämpöpusseja. Esimerkiksi Babyland myy huikean valikoiman erilaisia vaunuja ja rattaita sekä tarvikkeita niihin. Kannattaa tutustua netin valikoimaan ja tilata vauvalle vaunut, sillä netistä saa usein paljon edullisemmin kuin kivijalkamyymälästä.

Siirry alkuun