QUINNY Sadesuoja Yezz-rattaisiin
35,90€
Fisher Price, Newb. Lion Stroller, Fisher-Price
13,90€
Dooky-vaunusuoja, turkoosi, Teddykompaniet
22,90€
Vaunulelu, Pikku Pomppi
15,90€
Dooky-vaunusuoja, roosa, Teddykompaniet
22,90€
Istuinpehmuste, Chic Mud
35,00€ 49,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ABC
AddBaby
AeroMoov
Angel
Axkid
BOZZ
Baby Dan
Bamse
Big
Britax
Bugaboo
Buggyguard
Bumbleride
Bumprider
Carena
Chicco
Concord
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
EasyGrow
EasyWalker
Easy X Rider
Fisher-Price
Geggamoja
Graco
Haba
Kids Concept
MaxiCosi
Milana
Munchkin
Playgro
Quinny
Roommate
SEGR
SilverCross
Skip Hop
Stoy
Teddykompaniet
Tullsa
Altabebe
Apple
Babblarna
Babyjogger
Babyzen
Edition
Elephant
Fillikid
Friends
Gb
Goodbaby
Harmatex
Hauck
Kiddy
Kids2sit
Maclaren
Majvillan
Manduca
Maze
Moon
Pegperego
Rattstart
Reer
Sunnybaby
Tfk
Thule
Tinkafu
Uppababy
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Babyshop
Coolshop lelut
Ellos lelut
Eurotoys
Hobby Hall
Lekmer lelukauppa
On24 lastenmaailma
Pinkorblue.fi
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Lastenvaunutarvikkeet

934 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Lastenvaunutarvikkeiden kasvava valikoima

Jos lastenvaunuilla ja rattailla hifistellään nykyaikana niin vähintään yhtä paljon vouhotetaan kaikilla mahdollisilla lastenvaunutarvikkeilla. Nykyisin vaunuihin on kehitetty toinen toistaan kätevämpiä lisätarvikkeita niin vanhemman kuin lapsenkin elämää helpottamaan. Lastenvaunutarvikkeet kuuluvat joskus vaunuihin mukaan, mutta yhä enemmän vaunujen valmistajat myyvät esimerkiksi sadesuojat ja turvakaaret erikseen. Asiakkailta on varsin hyvä rahastaa lähes välttämättömistä lastenvarvikkeista.

Netistä löytyykin huimaavan laaja valikoima esimerkiksi eri vaunumerkkeihin ja malleihin jalkapusseja, turvakaaria, sadesuojia sekä kuomusuojia. Näiden lisäksi erikseen on ostettavissa tietenkin erilaiset kopat vaunuihin sekä myös adapterit esimerkiksi turvakaukalon kiinnittämiseen vaunurunkoon. Varsin kätevä ominaisuus juurikin tuo edellä mainittu, yhä enemmän sitä näkee myös katukuvassa. 

Lastenvaunutarvikkeita jokaiseen tilanteeseen

Vanhempia helpottamaan löytyy myös kätevät rengaspumput sekä erilaiset aurinkosuojat ja varjot suojaamaan pienen piltin oloa vaunuissa auringonpaisteelta. Etenkin kaupunkikäytössä vaunujen kanssa saa olla todella varovainen, samoin kuin esimerkiksi silloin kun vaunuja säilytetään rappukäytävässä. Juuri tällaisia tilanteita varten on olemassa myös vaunuihin turvalukkoja, joita myy esimerkiksi Babyland ja Lekmer. 

Jos perheeseen on tiedossa toinen lapsukainen ja edellinenkin on vielä melko pieni, ei silloin ollenkaan hassumpi vaihtoehto sille ole sisaristuin, joka kiinnitetään esimerkiksi kuomurattaiden runkoon. Tällöin molemmat lapset ovat vaunujen kyydissä. Se onkin oiva vaihtoehto silloin kun isompi ei enää nuku päiväunia tai kaksostenkärryjen käyttö olisi niin satunnaista, ettei niitä ole kannattavaa hankkia. Suomen talviolosuhteita kuin ajatellaan, on varsin kätevää että netistä on saatavilla myös lastenvaunusuksia. lyhyet sukset siis kiinnitetään vaunun renkaisiin ja ei muuta kuin kestohangille kävelemään tai hiihtämään. 

Lisäksi esimerkiksi Baby Joggerilla on saatavilla heidän lastenvaunumalleihinsa kaikkea mahdollista aina kylmälaukusta ja radiosta seisomalautaan. Kannattaakin tarkkaan punnita, mitkä lastenvaunutarvikkeet ovat omaan käyttöön tarpeellisia ellei välttämättömiä. Netistä niiden tilaaminen on usein kätevää ja edullisempaakin kuin tavallisesta lastentarvikeliikkeestä. Tosin kuten kaikilla lasten jutuilla myös lastenvaunutarvikkeilla osataan rahastaa oikein urakalla, hinta on usein kova, mutta joskus se on pakko maksaa, jotta saa helpotusta ja kätevyyttä vaunujen käyttöön. 

Siirry alkuun