Lelut & lelukaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
2ME
AddBaby
AeroMoov
Angel
Axkid
BOZZ
Baby Dan
Benbat
Big
Brio
Britax
Bumprider
Cam
Carena
Chicco
Crescent
Cybex
Diono
Dooky
EasyGrow
EasyWalker
Easy X Rider
Geggamoja
Graco
Inovi
Jabadabado
Kids Concept
Lascal
Leddis
Marble
MaxiCosi
Miffy
Milana
Mumin
Munchkin
Nomad
Playgro
Princess
Quinny
SEGR
Skip Hop
Stickers
Stoy
Teddykompaniet
Tullsa
Umami
Absorba
Altabebe
Apple
Babblarna
Babyjogger
Babyzen
Bob
Cat
Clippasafe
Comfort
Cosatto
Doona
Edition
Elephant
Friends
Gb
Hauck
James
Jane
Jellycat
Kids2sit
Kuling
Leaf
Maclaren
Najell
Naturezoo
Orbit
Outlook
Parrot
Pingu
Pogu
Rainbow
Recaro
Ryco
Sebra
Simbadickie
Spiral
Storksak
Tfk
Thule
Tineo
Tinkafu
Uppababy
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
CDON lelut
Coolshop lelut
On24 lastenmaailma
Shopping4net leikkikalut
Poista kaikki suodattimet

Lastenvaunutarvikkeet

1656 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Lastenvaunutarvikkeiden kasvava valikoima

Jos lastenvaunuilla ja rattailla hifistellään nykyaikana niin vähintään yhtä paljon vouhotetaan kaikilla mahdollisilla lastenvaunutarvikkeilla. Nykyisin vaunuihin on kehitetty toinen toistaan kätevämpiä lisätarvikkeita niin vanhemman kuin lapsenkin elämää helpottamaan. Lastenvaunutarvikkeet kuuluvat joskus vaunuihin mukaan, mutta yhä enemmän vaunujen valmistajat myyvät esimerkiksi sadesuojat ja turvakaaret erikseen. Asiakkailta on varsin hyvä rahastaa lähes välttämättömistä lastenvarvikkeista.

Netistä löytyykin huimaavan laaja valikoima esimerkiksi eri vaunumerkkeihin ja malleihin jalkapusseja, turvakaaria, sadesuojia sekä kuomusuojia. Näiden lisäksi erikseen on ostettavissa tietenkin erilaiset kopat vaunuihin sekä myös adapterit esimerkiksi turvakaukalon kiinnittämiseen vaunurunkoon. Varsin kätevä ominaisuus juurikin tuo edellä mainittu, yhä enemmän sitä näkee myös katukuvassa. 

Lastenvaunutarvikkeita jokaiseen tilanteeseen

Vanhempia helpottamaan löytyy myös kätevät rengaspumput sekä erilaiset aurinkosuojat ja varjot suojaamaan pienen piltin oloa vaunuissa auringonpaisteelta. Etenkin kaupunkikäytössä vaunujen kanssa saa olla todella varovainen, samoin kuin esimerkiksi silloin kun vaunuja säilytetään rappukäytävässä. Juuri tällaisia tilanteita varten on olemassa myös vaunuihin turvalukkoja, joita myy esimerkiksi Babyland ja Lekmer. 

Jos perheeseen on tiedossa toinen lapsukainen ja edellinenkin on vielä melko pieni, ei silloin ollenkaan hassumpi vaihtoehto sille ole sisaristuin, joka kiinnitetään esimerkiksi kuomurattaiden runkoon. Tällöin molemmat lapset ovat vaunujen kyydissä. Se onkin oiva vaihtoehto silloin kun isompi ei enää nuku päiväunia tai kaksostenkärryjen käyttö olisi niin satunnaista, ettei niitä ole kannattavaa hankkia. Suomen talviolosuhteita kuin ajatellaan, on varsin kätevää että netistä on saatavilla myös lastenvaunusuksia. lyhyet sukset siis kiinnitetään vaunun renkaisiin ja ei muuta kuin kestohangille kävelemään tai hiihtämään. 

Lisäksi esimerkiksi Baby Joggerilla on saatavilla heidän lastenvaunumalleihinsa kaikkea mahdollista aina kylmälaukusta ja radiosta seisomalautaan. Kannattaakin tarkkaan punnita, mitkä lastenvaunutarvikkeet ovat omaan käyttöön tarpeellisia ellei välttämättömiä. Netistä niiden tilaaminen on usein kätevää ja edullisempaakin kuin tavallisesta lastentarvikeliikkeestä. Tosin kuten kaikilla lasten jutuilla myös lastenvaunutarvikkeilla osataan rahastaa oikein urakalla, hinta on usein kova, mutta joskus se on pakko maksaa, jotta saa helpotusta ja kätevyyttä vaunujen käyttöön. 

Siirry alkuun