Lelut & lelukaupat netissä

Lego Agents - Salapoliisileikkejä Legoilla

Lego Agents on jo tuotannosta poistunut rakennussarja, jonka idea perustuu historian ja kirjallisuuden agenttiklassikoihin.

Lego Agents rakennussarjaa valmistettiin vuosina 2008-2009, minkä jälkeen sarjaa ei enää ole valmistettu. Rakennussarjan osia on kuitenkin saatavilla edelleen. Lego Ultra Agents sarja on jatkoa edelliselle Lego Agents sarjalle, Ultra Agents sarjaa valmistetaan edelleen.

Sarjan idea on salaisten agenttien taistelu hullua tiedemiestä, tohtori Infernoa vastaan. Agenttien innoittajina ovat klassiset elokuvien ja kirjallisuuden agenttihahmot.

Edelleenkin Lego Agents sarjasta on myynnissä hyvä valikoima erilaisia agenttien kulkupelejä, hyökkäysvaunuja ja -koptereita, joilla ne yrittävät vastustaa ja voittaa hullun tiedemiehen.

Suurimpia rakennuspakkauksia on Ultra-agenttien tehtäväpäämaja, joka on upea avattava rekka-auto upeine agenttien toimistoineen sekä Ultrakopteri upeine agenttiaseineen ja tarvikkeineen. Muita vaikuttavia pakkauksia on muun muassa Hurrikaaniryöstö, Häiveagenttipartio ja Myrkkysulattamo. Lego Ultra Agents sarjassa keskitytäänkin lähinnä agentteihin ja näiden aseisiin ja kulkupeleihin, ei niinkään hulluun tiedemieheen. Netistä voi katsoa Lego Agents sarjaan liittyvät videot, jolloin sarjaan pääsee paremmin perille.

Siirry alkuun