Lelut & lelukaupat netissä

Lego Architecture on myös aikuisille

Lego Architecture sarja on upea rakennussarja, jota ovat innostuneet keräilemään arkkitehtuurista ja Legoista innostuneet aikuisetkin. Sarjassa on joukko upeita tunnettuja rakennuksia eri puolilta maailmaa.

Lego Architecture sarjaa tehtiin ensimmäisen kerran jo 1960-luvulla, jolloin sarja oli tuotannossa ja myynnissä vain vuoden. Sarja otettiin uudelleen tuotantoon vuonna 2008 minkä jälkeen sitä on tehty ja laajennettu. Rakennussarjaa valmistetaan edelleen.

Arkkitehtuurin helmiä ikuistettuna Legoihin

Lego Architecture sarjassa käsitellään kuuluisia ja suosittuja arkkitehtonisia rakennuksia ja rakennelmia. Tällä hetkellä sarjaan kuuluu esimerkiksi Big Ben, Eiffel-torni, Valkoinen talo, Pisan kalteva torni, Empire State Building, Sidneyn Oopperatalo, YK:n päämaja ja Solomon Guggenheim museo.

Pakkaukset eivät ole kovin suuria, muutaman kympin hintaisia pieniä pienoismalleja, joista saa erittäin upean kokoelman Lego-pienoismalleja. Arkkitehtuurista ja rakennuksista kiinnostuneille Lego Architecture on oikea helmi. Sarjaa laajennetaan koko ajan, joten joitakin rakennuksia jää aina pois tuotannosta. Mikäli näitä siis mielii kerätä sarjaksi, kaikki pakkaukset kannattaa aina ostaa sitä mukaa kuin niitä tulee uusia.

Siirry alkuun