Lelut & lelukaupat netissä

Lego avainmenperän tunnistaa omakseen

Lego avaimenperä on perinteinen tuliainen Legojen mekasta Legolandiasta, mutta joitakin niistä voi ostaa myös lelukaupoista ja netistä.

Lego avaimenperä on suosittu yksityiskohta ja koriste pienten koululaisten repuissa: repun vetoketjuun laitetaan roikkumaan lempi Lego sarjan lempihahmo, mikäli sellaisesta sattuu avaimenperä löytymään.

Lego avaimenperiä ei ole Suomesta saatavilla kovin montaa erilaista. Niitä saa Castle, Legends of Chima, Star Wars, Ninja Turtles, Super Heroes sekä Ninjago -sarjoista. Näistä ei tietysti kuitenkaan saa kaikkia hahmoja avaimenperinä vaan ainoastaan joitakin.

Avaimenperä alunperin matkamuisto

Legolandiassa Tanskan Billundissa erilaisia avaimenperiä on kymmeniä ellei jopa satoja erilaisia. Myös tyttöjen sarjoista on täällä saatavilla avaimenperiä ja siksi avaimenperät ovatkin edullisia ja suosittuja tuliaisia ja matkamuistoja Legolandian reissulta. Erityisesti aivan alkuperäinen unisex-ukko 1970-luvulta sinisine housuineen ja punaisine paitoineen on suosittu tuliainen. Tämän ukon paidassa on teksti: I love Legoland. Myös kokonaan kultainen Lego-hahmo avaimenperässä on myynnissä ainoastaan Legolandiassa.

Lego avaimenperä valolla

Lego avaimenperiä saa myös pienellä led-valolla varustettuna. Tosin ainoastaan Lego Ninjagon punaisena Ninjana, jonka jalasta löytyy pieni led-lamppu, kun painaa napista. Led-valolla on varustettu myös todella harvinainen ja kallis Star Warsin Darth-hahmo, jota saa ainakin Lelufantti -lelukaupasta.

  • Lego avaimenperä on suosittelu koriste koululaisten, varsinkin poikien, repuissa
  • Lego avaimenperiä on pariakymmentä mallia suomalaisissa lelukaupoissa, mutta Legolandiassa näitä on satoja erilaisia
  • Lego avaimenperiä saa myös led-valolla varustettuna
Siirry alkuun