Lego Legends of Chima 70220 Strainorin Sapelipyörä
49,90€
LEGO Chima, Lentävän feeniksin tulitemppeli, 70146
179,90€

LEGO Chima on huippusuosituuttu 8-13 vuotiaiden poikien keskuudessa

LEGO Chima -tuotteet perustuvat tarinaan Chima -maailmasta ja sen eläinasukkaista. Chiman valtakunta oli aikaisemmin koskematon luonnonparatiisi, jossa kahdeksan eläinlajia eli rauhassa keskenään tehden yhteistyötä Chiman maan hyväksi. Tätä rauhanomaista yhteiseloa kesti tuhat vuotta ennen kuin riidat puhkesivat. Chiman eläinheimot leijonat, krokotiilit, kotkat, sudet, gorillat, korpit, sarvikuonot ja karhut olivat aikaisemmin kaikki ystäviä keskenään, mutta taistelu voimakkaan luonnonvaran Chin hallinnasta aloitti heimojen väliset riidat. Koska leijonat aikanaan joivat ensimmäisenä Chin lähteestä, tuli heistä sen vartijoita. Kukaan ei kyseenalaistanut leijonien tehtävää lähteen vartijoina, koska leijonat jakoivat Chitä tasapuolisesti kaikille, kunnes nuori krokotiiliprinssi Cragger tuli ahneeksi ja alkoi vaatia suurempaa osuutta Chista omalle heimolleen. Leijonat halusivat olla reiluja ja suojella Chiman valtakuntaa. Heidän mielestään yhdenkään heimon ei pitänyt saada enempää Chitä kuin toiste, koska tämä häiritsisi Chiman valtakunnan luonnollista tasapainoa. Valitettavasti nuori krokotiiliprinssi ei tätä uskonut, ja kun Cragger väitti leijonien hankkiutuneen eroon hänen vanhemmistaan, jolloin hänestä itsestään tuli krokotiilien kuningas, alkoi täysimittainen konflikti leijonien ja krokotiilien välillä.

LEGO Chima -rakennussarjasta löydät valikoiman eläinhahmoja, eläinten taistelualuksia joita ne käyttävät taistelussa toisia heimoja vastaan, ja speedoreita jotka ovat eläinten rakentamia erittäin vahvoja pyöriä, joilla he liikkuvat Chiman valtakunnan laajoilla alueilla. Speedor-lajeilla on myös virallisia kilpailuja, joissa heimot kisaavat näillä vauhdikkailla pyörillä Chiman suurareenalla. Palkintona on himoittu kultainen Chi – pallo. Chi on supervoimakas luonnonvara, jota virtaa Chiman vesissä antamassa elämää ja energiaa koko valtakunnalle. Chin käytössä on kuitenkin oltava hyvin tarkkana: sitä ei saa olla koskaan liikaa tai liian vähän, koska epätasapaino aiheuttaisi Chiman valtakunnalle luonnonkatastrofeja. Aikaisemmin leijonat huolehtivat tästä tasapainosta, mutta taistelujen alettua Chin määrän vaihtelu uhkaa koko Chiman valtakuntaa.

LEGO Chima peli

LEGO Chima sarjaan kuuluu myös pelejä, mitkä pohjautuvat jännittäviin LEGO Chima -hamoihin. Ne auttavat luomaan oman Chiman valtakuntasi, jossa taistelu Chin omistuksesta käy kiihkeänä. Sarja sisältää tällä hetkellä 12 erilaista taisteluajoneuvomallia sekä mahtavan leijonien Chi-temppelin. 14 erilaista speedoria takaavat jännittävät kisat kultaisen Chi-pallon hallinnasta. Hahmojen valikoimasta löytyvät leijonakuningas Laval, kotkien heimon nopea johtaja Eris, hurja gorillojen johtaja Gorzan, ilkeä krokotiili Cragger, yksinäinen susi Worriz ja korppien johtaja Razar. LEGO Chima-rakennussarjat hankit kätevimmin nettikaupoista. Jännittävä tarina Chiman maan tuhatvuotisesta historiasta saa mielikuvituksen liikkeelle. Eläinten rauhallinen rinnakkaiselo päättyy joidenkin yksilöiden ahneuden vaikutuksesta, aivan kuten usein tapahtuu oikeassakin elämässä. Supervoimakas Chi oikein käytettynä suojelee koko Chiman valtakuntaa ja sen asukkaita, mutta väärä tai liiallinen käyttö voi sysätä tuhoon koko valtakunnan. Tämän tasapainon löytäminen ja heimojen välisten taistelujen rauhoittaminen on sinun tehtäväsi. LEGO Chima -tuotteilla leikkiessäsi voit ohjata eläinheimojen taisteluja oikeaan suuntaan ja säästää näin Chiman valtakunnan ja sen luonnon aarteet seuraavien sukupolvien iloksi. Salaperäiset siniset Chi-pallot ovat avainasemassa tässä tärkeässä tehtävässä Chiman valtakunnan säilyttämiseksi. Voittavatko reilut ja tasapuoliset leijonat ilkeät ja ahneet krokotiilit?

Legon tarina alkoi Tanskan Billundissa vuonna 1949 puusepän pojan Godtfred Kirk Christiansenin keksiessä muoviset, yhdisteltävät rakennuspalikat. Hän alkoi isänsä kanssa valmistaa näitä palikoita, jotka nykypäivänä ovat eräs maailman tunnetuimmista lelubrändeistä. Vuonna 1968 avatussa Billundin Legolandissa vierailee vuosittain noin kaksi miljoonaa kävijää. Legoland on Tanskan suosituin Kööpenhaminan ulkopuolella sijaitseva turistinähtävyys. Legojen suosion salaisuutena pidetään yksinkertaisuutta ja rajattomia yhdistelymahdollisuuksia: palikat ovat käytettävissä uudelleen ja uudelleen mitä erilaisimpiin rakennelmiin. Legon laajan tarjonnan löydät vaivattomasti eri verkkokauppojen valikoimista.

Lego Chima elokuva

Lego Chima episodi 1. Katso mistä Lego Chima-tarinassa on kyse, muut osat löytyvät youtubesta.

 

Siirry alkuun