Lelut & lelukaupat netissä

Lego Classic

8 tuotetta 4 kaupasta

Legot ovat ilahduttaneet lapsia jo vuodesta 1932, jolloin valmistettiin ensimmäiset puiset Legot. Näillä rakennuspalikoilla leikkiessä rajoitteita asettaa lähinnä mielikuvitus, sillä niistä voidaan rakentaa lähes mitä tahansa. Tämän lisäksi kaikki vuoden 1958 valmistetut Legot ovat yhteensopivia keskenään, joten perintölegot voidaan helposti yhdistää uusiin malleihin. Lego Classic tarjoaa lapsille luovaa huvittelua vuodesta toiseen.

Legoja jokaiseen makuun

Lego Classic pitää sisällään useita erilaisia rakennussarjoja, joiden avulla voit rakentaa lähes mitä vain: eläintarhan, puiston tai vaikka kauppakeskuksen. Erilaiset hahmot, ajoneuvot ja eläimet täyttävät Legojen maailman ja erilaisia sarjoja voi huoletta yhdistellä toisiinsa. Voit hankkia monipuolisen peruspaketin tai ajoneuvojen ystäville rengassetin. Eloisia hahmoja haluaville tarjolla on erilaisia silmiä ja hammasrattaita. Legot eivät ole siis pelkästään paikallaan olevia rakennelmia, vaan niistä rakentaa helposti, vaikka helikopterin. Tarjolla on myös erikokoisia rakennuslevyjä, joiden päälle rakennelmat voidaan kasata tukevasti. Lego Classic -sarja soveltuu kaikille yli kolmevuotiaille lapsille ja monipuolisten teemojen ansiosta tarjolla on hauskoja leikkejä jokaisille. Osta siis vaikka meriteemainen Lego Classic Meren pohja paketti.

  • Valitse sopiva teema
  • Vertaile pakkausten hintoja ja toimitusehtoja

Verkkokaupasta kätevästi kotiin

Verkkokaupat tuovat Lego Classic -tuotteet kotiisi kätevästi postipakettina. Valitse siis haluamasi setti ja vertaile hintoja. Ota myös postikulut huomioon tuotteen lopullisessa hinnassa, sillä vaikka osa verkkokaupoista tarjoaa ilmaisen toimituksen, saattaa se vaatia sen, että tilauksen loppusumma menee tietyn ennalta määritellyn rajan yli. Toisaalta kaikkein halvin setti ei välttämättä ole se edullisin, jos kilpailija tarjoaa tuotteelle ilmaisen toimituksen. Myös mahdolliset palautusehdot on hyvä tarkistaa, sillä ne vaihtelevat liikkeittäin. Verkossa on mukavaa ja helppoa käydä ostoksilla, kun ei tarvitse miettiä löytyykö haluamasi sarja myynnistä, vaan voit etsiä sen suoraan nimellä ostoskoriisi.

Siirry alkuun