Lego Creator

55 tuotetta 6 kaupasta

Lego Creator kannustaa luovuuteen

Lego Creator sarja sisältää monipuolisesti erilaisia rakennussarjoja, joista aina yhdestä paketista rakentaa useammanlaisen esineen, joskaan ei yhtä aikaa. Sarja sisältää muun muassa taloja, eläimiä sekä erilaisia autoja ja kulkuneuvoja.

Lego Creator sarja on tarkoitettu vähintään 6-vuotiaille tai kenties isommille lapsille, jotka osaavat rakentaa hyvin ohjeiden mukaan. Creator sarjan ideana on se, että jokaisesta paketista on mahdollista rakentaa kolme erilaista tuotetta. Nämä on siis mahdollista tehdä samoista osista eri aikaan, ei tietenkään samanaikaisesti.

Lego Creator ajoneuvot

Tyypillisimpiä Creator-sarjan tuotteita ovat autot ja ajoneuvot, joista voi rakentaa kolme erilaista. Sieltä löytyy erilaisia autoja, pieniä ja isoja sekä tietysti työkoneita, kaivureita ja muita koneita. Näistä jokaisessa pakkauksessa lapsi voi itse valita, minkälaisen esineen rakentaa ja tietysti hän voi rakentaa vaikka kaikki variaatiot kunhan säästää ohjeet ja osat erikseen muista palikoistaan!

Lego Creator talot ja muut esineet

Lego Creator sarjassa on upeita suuria ja pienempiä taloja, joista voi rakentaa monia erilaisia vaihtoehtoja. Suuressa talossa voi olla esimerkiksi lamppu, joka toimii valopalikalla sekä muita upeita yksityiskohtia. Tällä hetkellä sarjasta löytyy hieno rantahuvila sekä mökki erilaisilla vuodenajoilla.

Creator sarjaan kuuluvat myös suuret Lego-pakkaukset, jotka jäljittelevät jotain todellista, kuten pariisilainen ravintola, pienoismalli Sidneyn oopperatalosta, talvikylästä ja maailmanpyörästä. Upea on myös suuri Kleinbus sekä pienet englantilaiset talot, jotka jäljittelevät oikeita taloja. Nämä pakkaukset ovat enemmänkin keräilyesineitä eivätkä niinkään rakennussarjoja, jotka puretaan ja rakennetaan oman mielen mukaan uudestaan. Nämä pakkaukset maksavatkin useita satoja euroja ja niiden keräilyarvo saattaa nousta melko korkeaksi vuosien varrella.

Siirry alkuun